ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Μία άγνωστη Κοπέλα του είπε πως ήθελε να Αυτοκτονήσει. Η Αντίδρασή του; Έχει συγκλονίσει τον Πλανήτη!

Ο Richard Newberry έχει ένα κατάστημα επισκευής αυτοκινήτων στη Florida. Κάθε μέρα για τρεις εβδομάδες έβλεπε μια μικροσκοπική γυναίκα να περνά με τα πόδια μπροστά από το συνεργείο του.


Η γυναίκα δεν φαίνονταν ποτέ χαρούμενη. Μια μέρα όμως, πέρασε από μπροστά του πολύ αναστατωμένη έχοντας δάκρυα στα μάτια. Έτσι ο Richard, αποφάσισε να πάει να τη ρωτήσει τι έχει. Η γυναίκα του είπε πως είναι πολύ λυπημένη και ότι δεν της είχε μείνει τίποτα να ζήσει πια. Εκείνος έμεινε έκπληκτος με ότι του εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Η γυναίκα πήγαινε καθημερινά στη δουλειά της με τα πόδια. Ο γιος της είχε δώσει τέλος στη ζωή του, λόγω του ότι έπασχε από διαταραχή μετατραυματικού στρες, αφήνοντας πίσω του δύο μικρά παιδιά.
Του εκμυστηρεύτηκε πως ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της, αφού δεν είχε ούτε καν φίλους. Ο Richard της είπε πως μπορεί να θεωρεί εκείνον πια για φίλο της, και μάλιστα της έδωσε ένα από τα οχήματά του για να πηγαίνει στη δουλειά της καθημερινά.

Αυτή ήταν μια πολύ γενναιόδωρη πράξη από εκείνον. Ο Richard είχε πολύ άσχημο παρελθόν και ήθελε να αλλάξει χαρακτήρα. Είχε υπάρξει άστεγος και είχε μπει για ένα διάστημα στη φυλακή. Μπορούσε να καταλάβει πως αισθάνονταν αυτή η γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: