ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Διαιτητής ξέχασε το νόμισμά του και αποφάσισε τη σέντρα με πέτρα, μολύβι, χαρτί

Αποκλεισμός τριών εβδομάδων επιβλήθηκε από την αγγλική FA στον διαιτητή Ντέιβιντ ΜακΝαμάρα, καθώς ξέχασε το νόμισμά του και ζήτησε από τις αρχηγούς των δύο ομάδων που αγωνίζονταν να...
παίξουν «πέτρα, ψαλίδι, χαρτί» για να αποφασιστεί η σέντρα.

Το περιστατικό συνέβη πριν από τον εντός έδρα αγώνα του πρωταθλήματος γυναικών (WSL), ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ρέντινγκ στις 26 Οκτωβρίου, με τις αρχηγούς Στεφ Χιούτον και Κίρστι Πιρς.

Ο ΜακΝαμάρα άφησε το νόμισμα στα αποδυτήρια και επέτρεψε στις δυο αρχηγούς να παίξουν το γνωστό παιχνίδι για να καθορίσουν το ξεκίνημα, ανέφερε το BBC.

«Η FA μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο διαιτητής Ντέιβιντ ΜακΝαμάρα έχει τεθεί σε αναστολή για 21 ημέρες, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, αφού δέχτηκε μια κατηγορία μη ενεργώντας προς το συμφέρον του παιχνιδιού», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της FA.

«Αυτό συνέβη στο αγώνα FA WSL μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Ρέντινγκ την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου όταν δεν κατάφερε να καθορίσει ποια ομάδα θα ξεκινούσε τον αγώνα με το «πέταγμα» ενός νομίσματος, όπως απαιτείται από τους κανονισμούς του παιχνιδιού».

Ο ΜακΝαμάρα, ο οποίος έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της αναστολής της FA, θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα γήπεδα από τις 17 Δεκεμβρίου.




🏟 Referee David McNamara took charge of @ManCityWomen v @ReadingFCWomen.

💰 He left his coin in the dressing room for the coin toss.

🤔 So what does he do?

🤷‍♂️ Makes the captains play Rock, Paper, Scissors to determine the result of the toss.

❌ He's been banned for 21 days.
540 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Δεν υπάρχουν σχόλια: