ΣΙΝΕ

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

ΑΕΚ: Γεύση από «Αγιά Σοφιά». Η καταπακτή που οδηγεί στο γήπεδο (vid, pic)

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ αρχίζει και παίρνει μορφή. Δείτε το τούνελ μέσα από το οποίο θα περνούν οι παίκτες της Ένωσης για να μπαίνουν από τα αποδυτήρια στο γήπεδο.

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πλέον έχει αρχίσει να σχηματίζεται και το τούνελ, μέσα από το οποίο θα περνούν οι παίκτες της Ένωσης για να μπαίνουν από τα αποδυτήρια στο γήπεδο.

Να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με το παλιό γήπεδο, τα αποδυτήρια κι η εξέδρα των επισήμων θα είναι από την απέναντι πλευρά, όχι στον οδό Καππαδοκίας, αλλά στην πλευρά του Άλσους.

“Δεν είναι μακριά η ώρα που θα δούμε την πρωταθλήτρια να βγαίνει από αυτό το τούνελ. Το τούνελ της νέας εποχής στο νέο μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας μας”, σχολίασε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΑΕΚ, ανεβάζοντας φωτογραφία με το τούνελ στα social media.

Nα σημειωθεί ότι έχει ξεκινήσει ήδη και η ένωση των πετάλων με τις υπόλοιπες εξέδρες. Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ δημοσιοποίησε στα social media φωτογραφίες και βίντεο από την πρόοδο του έργου, με την “Αγιά Σοφιά” να έχει αρχίσει να σχηματοποιείται.

“Τα πέταλα ενώνονται και τα έργα για το σπίτι μας και τη μεγάλη επιστροφή στη γη των προγόνων μας προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς”, αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Τα πέταλα ενώνονται και τα έργα για το σπίτι μας και τη μεγάλη επιστροφή στη γη των προγόνων μας προχωράνε με γρήγορους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: