ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Οικογένεια νοίκιασε σπίτι μέσω AirBnb και βρέθηκε σε οίκο ανοχής

Δεν πίστευαν στα μάτια τους τα μέλη μιας οικογένειας από τη Δανία όταν είδαν το διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει μέσω AirBnb για ένα σαββατοκύριακο στη...
Γερμανία.

Κι αυτό γιατί αντί για ένα οικογενειακό διαμέρισμα βρέθηκαν μπροστά σε έναν... οίκο ανοχής!

Η 25χρονη Άννα Βίσγκο είχε σχεδιάσει το ταξίδι στο Αννόβερο προκειμένου εκεί να γιορτάσει τα 50α γενέθλια της μητέρας της.

Όπως κατήγγειλε σε δανέζικη ιστοσελίδα, όταν έφτασαν στη διεύθυνση που είχαν λάβει εμφανίστηκε μια ιερόδουλη η οποία τους οδήγησε σε ένα δωμάτιο με μαστίγια και ταινίες ποpνό.

«Όταν κατεβήκαμε από το ταξί μας υποδέχθηκε μια ιερόδουλος η οποία όλο χαρά μας είπε "θα μείνετε εδώ; Τι ωραία!" και μας υπέδειξε πού θα έπρεπε να πάμε» περιέγραψε τις σουρεαλιστικές στιγμές που έζησε η 25χρονη Δανή.

«Και σαν να μην μας έφτανε το σοκ από την εικόνα των γuμνών γυναικών στις αφίσες στους τοίχους, μας συμβούλεψαν να είμαστε προσεκτικοί όταν κατεβαίνουμε τις σκάλες λόγω των γυναικών που εργάζονταν στον οίκο ανοχής» συμπλήρωσε η Βίγκο.

Σύμφωνα με την ίδια πουθενά στην ανάρτηση στην πλατφόρμα της AirBnb δεν υπήρχαν στοιχεία που να δείχνουν ότι το διαμέρισμα ήταν σε οίκο ανοχής.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: