ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Δήλωση-σοκ του Κούγια για τον Τζήλο: «Υπάρχει περίπτωση να μείνει και μόνιμα παράλυτος!»

Δηλώσεις που σοκάρουν από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Λάρισα, Αλέξη Κούγια, που ανέλαβε και την υπεράσπιση του διαιτητή ...
Αθανάσιου Τζήλου που χτυπήθηκε σοβαρά σήμερα.

Ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Οι γιατροί λένε πως υπάρχει περίπτωση να μείνει και μόνιμα παράλυτος»!


Χτυπημένος στο κεφάλι και στο γόνατο ο διαιτητής Τζήλος -Του επιτέθηκαν τέσσερις κουκουλοφόροι
Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται με την πάροδο του χρόνου στη δημοσιότητα, για την πρωτοφανή και άνανδρη επίθεση που δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Λαρισαίος διαιτητής της Super League Θανάσης Τζήλος, κοντά στο σπίτι του στη Λάρισα.

Κατά ασφαλείς πληροφορίες του onlarissa.gr, ο άτυχος ρέφερι, περίπου στις 9 το πρωί, βρήκε από το σπίτι του και πήγε προς το αρτοποιείο για να ψωνίσει. Εκεί τον περίμεναν τέσσερα άτομα που φορούσαν κουκούλα και τον ξυλοκόπησαν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες του onlarissa.gr, ο Θανάσης Τζήλος φέρει τραύματα στο κεφάλι και στο γόνατό του.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύεται.

Ήδη της υπόθεσης έχει επιληφθεί το τμήμα της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης με δήλωσή του εκφράζει τον αποτροπιασμό του «για την άνανδρη και ανεπαίσχυντη επίθεση στο διαιτητή της Ένωσή μας κ. Τζήλο Αθανάσιο. Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της Διαιτησίας, του Ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας. Η ΕΠΣΝΛ εκφράζει την συμπαράστασή της προς την οικογένεια του κ.Αθανάσιου Τζήλου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αναβάλλει ΟΛΑ τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο απέναντι σε αυτούς που δεν θέλουν το καθαρό ποδόσφαιρο και την αμερόληπτη διαιτησία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο τραμπουκισμός και η αλητεία δεν θα περάσουν».

Αναλυτικά αποσπάσματα δηλώσεών του σε ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης:
«Έχω αναλάβει την υπόθεση του διαιτητή Θανάση Τζήλου. Είχα ένα δικαστήριο στη Λάρισα σήμερα και μου έστειλε μήνυμα ο Πρόεδρος της ομάδας πως βρίσκεται στο Νοσοκομείο σοβαρά χτυπημένος ο κ. Τζήλος. Διέκοψα την δίκη και πήγα στην κλινική. Ήταν στο ακτινολογικό τμήμα, για να κάνει μια σοβαρή εξέταση. Είναι πολύ χτυπημένος στο κεφάλι, αλλά η μεγάλη ζημιά είναι στο γόνατο. Οι γιατροί λένε πως υπάρχει περίπτωση να μείνει και μόνιμα παράλυτος. Ο Θανάσης Τζήλος είναι καταπληκτικός επιστήμονας, πολιτικός μηχανικός. Ήταν άτυχος και έπεσε στην παράγκα μια δεκαετία, δεν γινόταν διαιτητής Σούπερ Λιγκ. Είναι ευγενικός άνθρωπος, και ο ίδιος και εγώ πιστεύουμε πως λόγω του ποδοσφαίρου συνέβη αυτό που συνέβη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: