ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Ρόδος: Την υποδέχτηκε με ένα φιλί, πριν την σκοτώσουν… (video

Αποκαλυπτικό βίντεο φέρνει στο φως η «Δημοκρατική», όπου φαίνεται ο 19χρονος Αλβανός να φτάνει στο σπίτι της άτυχης κοπέλας, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, την περιμένει, εκείνη...
κατεβαίνει, της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο και στη συνέχεια να φεύγουν μαζί…

Το βίντεο έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας καταστήματος που βρίσκεται κάτω από το σπίτι της 21χρονης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Δημοκρατικής» μετά και από κατευθύνσεις που έδωσε απολογούμενος ο 19χρονος Αλβανός, οι ερευνητές κατόρθωσαν και βρήκαν με τη συνδρομή δυτών του Λιμενικού Σώματος, κοντά στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της 21χρονης, τα ρούχα που φορούσε, πλην του εσωρούχου της, αλλά και το ηλεκτρικό σίδερο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να της επιφέρουν τραύμα στο πρόσωπο όταν βρίσκονταν στο εξοχικό του 21χρονου.

Οι δύο κατηγορούμενοι, ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης, θα βρεθούν αύριο, Παρασκευή, στη 1 το μεσημέρι, ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν, ενώ ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την πλευρά της οικογένειας της άτυχης κοπέλας, αναμένεται θα ζητήσει να γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος με την παράλληλη εξέταση των κατηγορουμένων. Να βρεθούν, δηλαδή, πρόσωπο με πρόσωπο οι νεαροί, στο σημείο που έκαναν το έγκλημα και να περιγράψουν τι συνέβη την ημέρα που η άτυχη Ελένη άφησε την τελευταία πνοή της, αφού την πέταξαν όταν ήταν ακόμα ζωντανή στη θάλασσα.


Την χτυπήσαμε δυνατά - Σοκάρει η ομολογία του 19χρονου για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

Σοκάρουν τα όσα έρχονται στο φώς για της άγρια δολοφονία της άτυχης 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. Η Ελένη Τοπαλούδη μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της, σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή που εξέτασε το άψυχο κορμί της

Τα ευρήματα δείχνουν ότι την κακοποίησαν βάναυσα και πώς ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στη θάλασσα.

Ο 19χρονος με καταγωγή από την Αλβανία,ομολόγησε την εμπλοκή του στο εν λόγω έγκλημα. Αν και λίγες μέρες αργότερα τα παίρνει πίσω και οι δύο φερόμενοι δράστες αληλοκατηγορούνται για τα όσα έχουν αποκαλύψει

Το πρωί της Πέμπτης, στη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου» προβλήθηκε αποκλειστικά ολόκληρη η ομολογία του 19χρονου Αλβανού.

Ωστόσο, στον τηλεοπτικό αέρα δεν ακούστηκαν κάποια από τα σημεία της κατάθεσής τους, καθώς αυτά κρίθηκαν ότι προσβάλουν τη μνήμη της κοπέλας.

“Μόλις φτάσαμε στο σπίτι αρχίσαμε να ερχόμαστε σε επαφή, αλλά η Ελένη δεν ήθελε. Ο φίλος μου την χτύπησε. Είχαμε πιει πολύ και την χτυπήσαμε δυνατά στο πρόσωπο. Εκείνη ζαλίστηκε. Μας είπε ότι θα το πει στην αστυνομία και θολώσαμε. Ο φίλος μου της έριξε γροθιά και μετά εγώ της κράτησα τα χέρια και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι”.

Όπως λέει ο 19χρονος, η Ελένη Τοπαλούδη είχε ακόμα τις αισθήσεις της. “Εγώ ήθελα να την πάμε στο νοσοκομείο αλλά ο φίλος μου που οδηγούσε το βανάκι πήγε σε ένα απόμερο σημείο με βράχια. “Πάμε να το τελειώσουμε” μου είπε”.

“Σε αυτό το σημείο την πετάξαμε από τα βράχια στη θάλασσα. Στη συνέχεια πήγαμε στο σπίτι και καθαρίσαμε με μια σφουγγαρίστρα. Αμέσως μετά πήγαμε ξανά στην παραλία και πετάξαμε τα πράγματά της, λίγο πιο κάτω. Σε εκείνη την περιοχή πετάξαμε και το ηλεκτρικό σίδερο”.

Δείτε στο βίντεο από τα όσα είπε ο 19χρονος για την γνωριμία του με την κοπέλα, τα όσα συνέβησαν και πως την μετέφεραν και την πέταξαν

Δεν υπάρχουν σχόλια: