ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ξεκαρδιστική φάρσα: Η εγκυμονούσα γιαγιά!!! (video)

Η γνωστή ομάδα με τις άπαιχτες φάρσες ξαναχτυπά. Αυτή τη φορά μας παρουσιάζουν την εγκυμονούσα γιαγιά.
Απλά ξεκαρδιστική…

Ηθοποιός έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού επί 4 μήνες

Η Σατάρα Στράττον ήταν από τις «τυχερές» που κυνήγησαν το όνειρο τους στ’ αλήθεια: θέλοντας όσο τίποτα να γίνει ηθοποιός στη Μέκκα του κινηματογράφου η 24χρονη κοπέλα μετακόμισε στο Λος Άντζελες.
Ηθοποιός στο Χόλιγουντ…

Ένα χωριό - θαύμα χωρίς ανέργους και αστυνομικούς!

H Marinaleda Που είναι ένα μικρό χωριό 2.800 κατοίκων, στην Ανδαλουσία, είναι το «θαύμα» της Ισπανίας αλλά και «μεγάλο θέμα» στους «New York Times»! Γιατί;
Την στιγμή που η Ανδαλουσία κλονίζεται σκληρά από την κρίση εφόσον έχει 2,5 εκατομμύρια άνεργους και 2 εκατομμύρια φτωχούς το χωριό αυτό έχει μηδενική ανεργία!
Και όχι μόνο δεν υπάρχουν άνεργοι αλλά κάθε εργαζόμενος αμείβεται με 1.200 ευρώ το μήνα, και δουλεύει μόνο 6,5 ώρες την ημέρα!
Επιπλέον δεν υπάρχουν αστυνομικοί, τα ενοίκια των σπιτιών είναι μόνο 15 ευρώ το μήνα, και τα έσοδα από την οικονομία δεν μοιράζονται αλλά επενδύονται στο συνεταιρισμό για να δημιουργηθούν νέες δουλειές.
Σοφία Ζ

Ποια διάσημη τραγουδίστρια ντύνεται στα χακί;

Σε στρατιωτίνα «μεταμορφώθηκε» διάσημη τραγουδίστρια για τις ανάγκες του νέου video clip της, δίνοντας εμμέσως την απάντησή της στον πρώην σύζυγο, Russell Brand.
Στο teaser video που κυοφόρησε για το «Part Of Me», βλέπουμε την Katy Perry ντυμένη κομάντο και βαμμένη με φούμο, να δηλώνει πανέτοιμη για… επικίνδυνες αποστολές!
Το clip θα κάνει πρεμιέρα στις 21 του μήνα, ενώ στη συνέχεια η Katy θα δώσει συνέντευξη σε γνωστό μουσικό κανάλι για τον νέο της δίσκο, «Teenage Dream: The Complete Confection», που θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου.
Δείτε το βίντεο...

Τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ

21:00 Τις 200.000 θα φτάσει ο αριθμός των ψηφισάντων
20:55 - Στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης ψήφισαν 14.010 άτομα. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έλαβε 13.770 ψήφους και βρέθηκαν 191 λευκά και 49 άκυρα ψηφοδέλτια. Στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης ψήφισαν 7.575 άτομα. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έλαβε 7.487 και βρέθηκαν 69 λευκά και 19 άκυρα ψηφοδέλτια. Και στις δύο περιφέρειες συνολικά ψήφισαν 21.497. Στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ το 2007 στην Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης είχαν ψηφίσει 65.000 φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ.
20:16 ο Ευ. Βενιζέλος έφτασε στα γραφεία της Ιπποκρατούς.
20:05 Σε λίγο αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα.
Εκλεισαν οι κάλπες που είχαν στηθεί σε όλη την Ελλάδα, για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.
Σε εξέλιξη, βρίσκεται αυτή την ώρα, η καταγραφή των αποτελεσμάτων που έχουν αποσταλεί από τις κατά τόπους εφορευτικές επιτροπές.

Γρεβενά: Κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες για Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας…

Δεν ολοκληρώθηκε ακόμα η διαδικασία…
Την Πέμπτη (17/3) κατατέθηκαν οι αιτήσεις υποψηφιότητας για Βουλευτή για τον Νομό Γρεβενών στα Γραφεία της ΝΟΔΕ. Σύμφωνα με τα στοιχεία αίτηση υπέβαλλαν (Αλφαβητικά) οι:

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: 200.000 φήφισαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο!!!

Από το ΠΑΣΟΚ έχουν να λένε για στοίχημα που κερδήθηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο καθώς η συμμετοχή έχει ξεπεράσει τις 150.000 ενώ κάποιοι αισιόδοξοι εκτιμούν ότι δεν αποκλείεται να φθάσει και τις 200.000.
Τα πρώτα αποτελέσματα έγιναν γνωστά κατά τις 19.30 ενώ περίπου στις 21.30 αναμένεται να υπάρχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την ψηφοφορία των φίλων και των μελών του ΠΑΣΟΚ.

Σοβαρα επεισόδια μέσα στο ΟΑΚΑ

Με τα βλέμματα όλων των φίλων του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα ξεκίνησε λίγο μετά τις 19.30 το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, το έληξε με το σκορ στο 0-0 στο ημίχρονο.
Ωστόσο, είναι πολύ αμφίβολο εάν θα ξεκινήσει το β' ημίχρονο καθώς αυτή τη στιγμή έχουν εκδηλωθεί επεισόδια έξω από το γήπεδο τα οποία ξεκίνησαν μέσα στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, η αστυνομία προχώρησε και σε χρήση χημικών με αποτέλεσμα οι θύρες 29, 31 και 33 να αδειάσουν.

Κρεμάστηκε στη φυλακή κατηγορούμενος για τον βιασμό της κόρης του

Κρεμασμένος στο κελί του στα αστυνομικά κρατητήρια Λεμεσού, βρέθηκε 44χρονος Ρουμάνος, ο οποίος είχε προφυλακιστεί την περασμένη Παρασκευή ως ύποπτος βιασμού της 20χρονης κόρης του.
Ο κρατούμενος είχε δέσει σεντόνι σε σημείο της οροφής για να σχηματίσει τον βρόγχο που τον έπνιξε.
Ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, που κλήθηκε από την αστυνομία και διενήργησε αυτοψία, απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Τον 44χρονο είχε καταγγείλει η κόρη του, που πρόσφατα βρέθηκε στην Κύπρο για δουλειά, λέγοντας ότι υπό την απειλή μαχαιριού την ανάγκασε, παρά την θέλησή της, να έρθει σε συνουσία μαζί του.
Ο 44χρονος είχε παραδεχτεί σε θεληματική του κατάθεση στην Αστυνομία πως διέπραξε το κακούργημα, αφού, όπως είπε, δεν έλεγχε τον εαυτό του μετά την κατανάλωση αλκοόλ.
ΤΑ ΝΕΑ

"Στην Ελλάδα οι πλούσιοι συνεχίζουν να αγοράζουν Prada και Gucci"

Η βρετανική Guardian διαπιστώνει πως ''στην Ελλάδα οι πλούσιοι συνεχίζουν να αγοράζουν Prada, Gucci και Louis Vuitton'', και επικαλούμενη μαρτυρία διευθυντικού στέλεχους γερμανικής μεσιτικής εταιρείας στη χώρα μας προσθέτει ''η κρίση δεν έχει επηρεάσει τους εύπορους και όσους έχουν χρήματα''.

Νικητής στον πρώτο αγώνα της χρονιάς ο Μπάτον (video)

​Την 13η νίκη της καριέρας του και την τρίτη στο γκραν Πρι της Αυστραλίας μετά το 2009 και το 2010, σημείωσε ο Τζένσον Μπάτον.
Ο Βρετανός οδηγός της ΜακΛάρεν πήρε την καρό σημαία στον πρώτο αγώνα της φετινής χρονιάς που φιλοξενήθηκε στην πίστα της Μελβούρνης.
Στη δεύτερη έμεινε ο Σεμπάστιαν Φέτελ και στην τρίτη ο Λιούις Χάμιλτον, ο ξεκίνησε από την pole position χάρη στην επίδοσή του στις καταταρκτήριες δοκιμές.

Αποτελέσματα Football League και Footbal League2(20η αγων.& 13η αγων.)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Πρωταθλήματος της Football League (20η αγων.) και Football League 2 (13η αγων.) περιόδου 2011-2012..
Αποτελέσματα...

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Δ' Εθνικής 19η αγωνιστική

Σημαντική νίκη για τα Γρεβενά Αεράτα που νίκησαν την Καστοριά εκτός έδρας, σε αντίθεση με τον Πυρσό που ηττήθηκε στο ΔΑΚ Γρεβενών από τον Κάστορα... 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Ο φετινός χειμώνας 2011-12 μέσα από δορυφορικές εικόνες.. (video)

Παρακολουθήστε την μελέτη που ετοιμάσαμε σχετικά με την εξέλιξη του φετινού χειμώνα, μέσα από δορυφορικές εικόνες, από τον δορυφόρο Modis της NASA.
από το westmacedonia.gr και τον μετεωρολόγο Γεώργιο Βασιλειάδη.

kozanilife.gr

Ανέκδοτο:Μόνο για γυναίκες!!!

Μια παρέα από γυναίκες πήγε διακοπές και είδαν ένα πενταόροφο ξενοδοχείο με μια πινακίδα που έγραφε: ”Μόνο για γυναίκες”.
Αφού είχαν πάει εκδρομή μόνες τους, αποφάσισαν να πάνε εκεί. Ένας πολύ ωραίος άντρας στην ρεσεψιόν τους εξήγησε: “Έχουμε πέντε ορόφους, ανεβείτε έναν-έναν
και όταν βρείτε αυτό που σας ικανοποιεί, μείνετε εκεί...

Στην Κοζάνη υποψήφιος ο Κουκουλοπουλος– Στις 29 Απριλίου οι εκλογές!!!

Μιλώντας στο West Channel (κεντρικό δελτίο ειδήσεων των 11) ο υφυπουργός εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος ανακοίνωσε πως στις ερχόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος στην Κοζάνη και όχι στο επικρατείας όπως ακούστηκε.
Επίσης σύμφωνα με τα λεγόμενά του μάλλον οι εκλογές κλειδώνουν για τις 29 Απριλίου.
kozanilife.gr

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο κουτσός ταξιτζής με το Σκόντα!

Ήταν ένας κουτσός που πήρε επίδομα αναπηρίας και αγόρασε μια Σκόντα...
Αφού την αγόρασε την έκανε ταξί και έβαλε μέσα και τηλεόραση με DVD.
Μπαίνει ο πρώτος πελάτης και του ζητάει να δει τσόντα. Αυτός δέχεται.
Έπειτα μπαίνει και άλλος πελάτης και πάλι ζητάει να δει τσόντα και πάλι δέχεται …
Το γεγονός γίνεται συνέχεια και συνέχεια σε πάρα πολλούς πελάτες !!!
Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα;
Στου κουτσού το Σκόντα όσο θέλεις τσόντα !!!
ierosagon

Βρέθηκαν τα συντρίμμια του νορβηγικού C-130

Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για το πενταμελές πλήρωμα ενός μεταγωγικού αεροσκάφους C-130J Hercules της πολεμικής αεροπορίας της Νορβηγίας
το οποίο είχε εξαφανιστεί από τα ραντάρ την Πέμπτη, τερματίστηκε χθες όταν βρέθηκαν συντρίμμια, ανακοίνωσαν οι αρχές της Σουηδίας.


Χάθηκαν τα ίχνη Νορβηγικού στρατιωτικού αεροσκάφους 


H μάχη των αιωνίων στις 19:30 στο ΟΑΚΑ (Nova 1)

Ένα ντέρμπι που θα κρίνει, ίσως, τον τίτλο ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους μπροστά σε 60.000 θεατές με σκοπό τη νίκη και το γόητρο. 
(Η φωτογραφία ρετρό αφιερωμένη στους παλαιότερους)
Τελευταία ευκαιρία για Παναθηναϊκό
Ως μια τελευταία ευκαιρία, αν όχι για να ξαναμπούν στο παιχνίδι του τίτλου, τουλάχιστον για να δώσουν μια μεγάλη χαρά στους οπαδούς τους, βλέπουν το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Έπεφταν κορμιά στην τελευταία προπόνηση, κανονικά στην αποστολή ο Βιτόλο.
Οι δύο σερί ήττες από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είχαν διπλό αντίχτυπο στο «τριφύλλι». Από τη μία έκαναν την υπόθεση τίτλος να μοιάζει μακρινή, ενώ πλήγωσαν ιδιαίτερα τον εγωισμό ποδοσφαιριστών και οπαδών. Οι «πράσινοι» μέσα σε ένα ΟΑΚΑ που αναμένεται να γνωρίσει μεγάλες στιγμές από άποψη προσέλευσης, θέλουν να δώσουν απαντήσεις στο γήπεδο. Ο Φερέιρα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος κρίνεται ανέτοιμος, αλλά τα καλά νέα της τελευταίας προπόνησης αφορούσαν τον Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος αποτελεί κομβικό «πιόνι» στα σχέδια του Πορτογάλου προπονητή και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.
Ο Βιτόλο μαζί με τους Κατσουράνη και Σιμάο θα αποτελέσουν τη «ραχοκοκαλιά» της ομάδας στη μεσαία γραμμή, εκεί που ο Φερέιρα φιλοδοξεί να δει τους παίκτες του να πάρουν το πάνω χέρι και κατά συνέπεια, τον έλεγχο του αγώνα. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Καρνέζης, με δύο εκ των τον Μπιάρσμιρ, Καντέ ή Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας, ενώ στα άκρα της θα αγωνιστούν Μαρίνος και Σπυρόπουλος. Σε ότι αφορά την επίθεση, λογικά, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα, Κουΐνσι θα είναι οι τρεις που θα προσπαθήσουν με εναλλαγές θέσεων να αναστατώσουν την άμυνα του Ολυμπιακού.
Περίπου 60.000 φίλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και με ανακοίνωσή της αλλά και με βίντεο που θα προβάλλεται από τα μάτριξ, η διοίκηση του «τριφυλλιού» απευθύνει έκκληση στους οπαδούς να στηρίξουν την ομάδα, χωρίς ακρότητες και οποιαδήποτε πράξη αμαυρώσει την ιστορία του συλλόγου.


Χωρίς Τοροσίδη ο Ολυμπιακός- Εκτός και ο Ντιόγκο
Με μια σημαντική απώλεια θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δεν πρόκειται όμως, για τον Αριέλ Ιμπαγάσα που προπονήθηκε κανονικά, αλλά για τον Βασίλη Τοροσίδη που ολοκλήρωσε τραυματίας το ματς με την Μέταλιστ και τελικά έμεινε εκτός αποστολής.


Στην 19άδα που ανακοίνωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων» δεν συμπεριλαμβάνονται ακόμη οι Φετφατζίδης, Ντιόγκο αλλά και οι Μόνχε, Δασκαλάκης και Μπάμποβιτς που θα γυμναστούν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την Κυριακή το πρωί. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ιμπαγάσα που δείχνει πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όπως άλλωστε και ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος επίσης υπολογίζεται για το παιχνίδι απέναντι στους "πράσινους"..


Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Μέγερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ποτουρίδης, Φέισα, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ.
blog.gr

Oι εξαρτημένοι από το σεξ πίθηκοι απειλούνται με εξαφάνιση..

Οι πίθηκοι Μπονόμπο είναι γνωστοί για το γεγονός ότι δεν κάνουν σεξ μόνο για αναπαραγωγικούς λόγους αλλά και για απόλαυση πολλές φορές την ημέρα.
Οι περισσότεροι ζουν στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και οι επιστήμονες ανησυχούν καθώς υπάρχει κίνδυνος να εξαφανιστούν. Θηρεύονται για το κρέας τους και τα μωρά τους γίνονται κατοικίδια. Επίσης παρά το ότι κάνουν συνέχεια σεξ έχουν χαμηλή γονικότητα.
Μία ερευνήτρια που παρακολουθεί τους Μπονόμπο υποστηρίζει πως ο αριθμός τους μειώνεται δραματικά. Πριν από τον εμφύλιο στο Κονγκό, ο πληθυσμός των πιθήκων έφτανε τις 100.000, πλέον μετά βίας ζουν 5.000 πίθηκοι.

Έχασε η Ρία Αντωνίου από τον χορευτή της Patty (VIDEO)

Ο πιτσιρικάς της «Patty» κέρδισε την Ρία Αντωνίου στο Ιταλικό Dancing Ballando Con Le Stell!
Ο ηθοποιός Andres Gil, που τον γνωρίσαμε από την «Patty», ήταν ο μεγάλος νικητής του «Ballando Con Le Stell», αφήνοντας την δική μας, Ρία Αντωνίου, στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά στην πρώτη στην καρδιά του ιταλικού κοινού!

Σε δημοπρασία σπάνιες φωτογραφίες της Marilyn Monroe (pics)

Mία συλλογή από 100 φωτογραφίες που δεν είχαν δεν μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας αναμένεται να βγουν σε δημοπρασία σε λίγες ημέρες.
Τις φωτογραφίες είχε στην κατοχή του ο Αlan Snyder, επί 15 χρόνια προσωπικός μακιγιέρ της Marilyn. Σε μία από τις φωτογραφίες ο Snyder βάφει την Marilyn και σε μία άλλη φαίνεται το κάστρο όπου πέθανε σε ηλικία 36 ετών το 1962.

Eπιδρομή αρκούδας σε μελίσσια στα Τρίκαλα

Καταστροφές προκάλεσε σε μελισσοκόμους, η εμφάνιση αρκούδας στα ριζά του Κόζιακα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες η αρκούδα, κατέστρεψε μελίσσια που βρισκόταν σε περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος του Προδρόμου.
Η εμφάνιση της αρκούδας, όπως είναι φυσικό, έχει αναστατώσει τους κατοίκους του χωριού και ειδικά τους κτηνοτρόφους που φοβούνται τα νέα …γεύματά της.
blog.gr

ΠΥΡΣΟΣ-ΚΑΣΤΩΡ την Κυριακή 18/3/2012

Η διοίκηση του Φ.Α.Σ. Πυρσός Γρεβενών ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Πυρσού Γρεβενών-Α.Ο.Κάστωρ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18-3-2012 στο Δ.Α.Κ. Γρεβενών και ώρα 4.00 μ.μ.
Γνωστοποιούμε στους φιλάθλους ότι η τιμή του εισιτηρίου στα εκδοτήρια του Δ.Α.Κ....
κατά την ημέρα διεξαγωγής των εντός έδρας αγώνων του Πυρσού με απόφαση του Δ.Σ. θα είναι πλέον 10 Ευρώ και όχι 5 όπως συνέβαινε μέχρι τώρα. Παρακαλούμε λοιπόν του φιλάθλους να σπεύδουν να προμηθεύονται έγκαιρα και φθηνότερα τα εισιτήρια που θα προπωλούνται με τον τρόπο που αναφέρεται παρακάτω.
Η τιμή των προπωλούμενων εισιτηρίων παραμένει στα 5 Ευρώ και υπεύθυνοι της προπώλησης ορίστηκαν όλα τα μέλη του Δ.Σ., στα οποία και θα πρέπει να απευθύνονται οι φίλαθλοι για να προμηθευτούν τα εισιτήρια καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας
Επίσης ορίζονται σημεία προπώλησης των εισιτηρίων της ομάδας για τα εντός έδρας παιχνίδια του Πυρσού Γρεβενών τα εξής: Καφέ Πυρσός, Καφέ Crescendo, Βιβλιοπωλείο Βιβλιοκίνηση.
Τέλος καλούμε τους γρεβενιώτες να παραβρεθούν στο γήπεδο την Κυριακή για να στηρίξουν την ομάδα στο σημαντικότατα κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Κάστορα.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ!!!


Προσδεθείτε! Ξεκινά η Φόρμουλα 1

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους της Φόρμουλα 1 σε ολόκληρο τον κόσμο!!!
Στις 8.00 το πρωί θα γίνει η εκκίνηση του γκραν πρι της Αυστραλίας με το οποίο ανοίγει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος. Στην πρώτη θέση θα βρίσκεται ο Λιούις Χάμιλτον, που πήρε την pole position στα επίσημα δοκιμαστικά του Σαββάτου και δίπλα του ο έτερος οδηγός της McLaren Τζένσον Μπάτον.

Πέθανε ο δισεκατομμυριούχος δημιουργός του Red Bull

O Ταϊλανδός Xαλέο Γιουβίντγια, δημιουργός του ενεργειακού ποτού Red Bull πέθανε σε ηλικία 88 ετών στην Μπανκόνγκ.
Από το 1960 είχε τη δική του φαρκακευτική βιομηχανία και από τότε είχε φτιάξει ένα ενεργειακό ποτό το οποίο όμως δεν είχε την εποχή αυτή απήχηση στο αγοραστικό κοινό. Οι μετοχές του όμως εκτοξεύτηκαν στα ύψη το 1990 όταν συνεργάστηκε με έναν Αυστριακό επιχειρηματία και κατάφεραν να δημιουργήσουν το Red Bull που είναι σήμερα το πιο δημοφιλές ενεργειακό ποτό.
Πρόσφατα το περιοδικό Forbes τον είχε κατατάξει στη 205η θέση των πιο πλούσιων ανθρώπων του πλανήτη με περιουσία που έφτανε τα 5 δισεκατομμύρια δολάρια αλλά εκείνος ποτέ δεν ήθελε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του να κάνει επίδειξη του πλούτου του και ήταν αρκετά ντροπαλός.
Σήμερα η Red Bull έχει δύο ποδοσφαιρικές ομάδες και μία ομάδα στη Φόρμουλα 1.

Παπανδρέου στο BBC: Δεν ήθελα να γίνω πολιτικός (video) (Εμείς τι φταίμε;;;)

«Δεν ήθελα να γίνω πολιτικός»
Ποιός το λέει αυτό;
Ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος το αποκάλυψε σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό BBC. O απερχόμενος. πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε και για την πορεία της χώρας για την οποία δήλωσε αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρει.

Σταθερή η κατάσταση του Μουάμπα (video)


Σε καρδιακή προσβολή οφείλεται η κατάρρευση του Φαμπρίς Μουάμπα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Τότεναμ-Μπόλτον, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλεύεται.
Σε κοινή ανακοίνωση της ομάδας του και του «London Chest Hospital» γίνεται λόγος για κρίσιμη κατάσταση, ενώ έγινε γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής παραμένει σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Bundesliga: Hertha – Bayern Munchen 0-6 (video)

Δεν σεβάστηκαν τον Ρεχάγκελ!!!
Καταιγιστική ήταν για μία ακόμα φορά η Bayern, η οποία συνέτριψε εκτός έδρας την Hertha του Rehhagel με 0-6 και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην Bundesliga.
Ο Muller «άνοιξε» το χορό των γκολ μόλις στο 9΄, με τον Robben να σημειώνει δύο ακόμα τέρματα στο πρώτο μέρος και το σκορ να μένει προσωρινά στο 0-3 με τη λήξη του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη, o Gomez διαμόρφωσε στο 50΄ με πέναλτι το 0-4, ο Kroos στο 51΄ το 0-5, για να γράψει στο 67΄ το τελικό 0-6 ο Robben, σημειώνοντας με αυτόν τον τρόπο χατ – τρικ.
Τα κορυφαία ματς της εβδομάδας ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σου!
Γκολ: Muller 9΄, Robben 12΄, 19΄ (PG), 67΄ (PG), Gomez (PG) 50΄, Kroos 51΄
Οι Συνθέσεις:
Hertha (Rehhagel): Kraft (Burchert 46΄), Lell, Hubnik, Janker, Bastians, Ottl, Niemever, Perdedaj (Morales 46΄), Raffael, Rulavytsya, Ramos (Lasogga 72΄).
Bayern Munchen (Heynckes): Neuer, Lahm, Boateng, Badstuber, Robben (Pranjic 69΄), Ribery (Rafinha 73΄), Luiz Gustavo, Kroos, Alaba, Gomez, Muller (Tymoschuk 61΄).
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Hertha – Bayern:



sportena

Super League: Εργοτέλης – Κέρκυρα 1-0 (video)

Νίκη – οξυγόνο πέτυχε ο Εργοτέλης στην Κρήτη επικρατώντας της Κέρκυρας με 1-0 για την 25η αγωνιστική της Super League. Έτσι, έφτασε στους 26 βαθμούς, ξεφεύγοντας από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Η κακή αμυντική λειτουργία και των δύο ομάδων ήταν κατά κύριο λόγο η αιτία που η μία ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη στο πρώτο μέρος.

Super League: Άρης – ΟΦΗ 1-0 (video)

Σημαντική νίκη σημείωσε ο Άρης, ο οποίος νίκησε τον ΟΦΗ με 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», και έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην προσπάθειά του για είσοδο στα play off.
Οι «κίτρινοι» ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο, σε ένα κακό σε γενικές γραμμές ημίχρονο από πλευράς απόδοσης, αλλά και ευκαιριών. Στις λιγοστές καλές στιγμές, ο Castillo δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα στο 37΄, ο Παπαζαχαρίας στη συνέχεια σημάδεψε το δοκάρι, ενώ το σουτ του Faty στο 42΄ εξουδετέρωσε ο Σαχσανίδης.

Super League: Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 1-1 (video)

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι μέχρι το 86΄ διατηρούσε το προβάδισμα και συνάμα τους πολυπόθητους βαθμούς, ωστόσο η ΑΕΚ ανέβασε αισθητά την απόδοσή της προς το τέλος και έφυγε από την Τρίπολη με το βαθμό της ισοπαλίας.

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει για την εκλογή νέου Προέδρου του κινήματος. Οι εκλογές θα γίνουν από τις 9:00 έως 17:00.
Στα Γρεβενά θα έχουμε τα εξής εκλογικά κέντρα:

Μπρίνσθιν: Το καταραμένο χωριό ή απλά ο θάνατος του φτωχού;

Μπρίνσθιν... Ενα χωριό κοντά στο Μπρίτζχεντ, στη Βρετανία. Για να πούμε την αλήθεια, μέχρι προχθές, δεν το είχαμε ξανακούσει. Ούτε είμαστε βέβαιοι πως προφέρουμε σωστά το όνομά του. Εγινε ξαφνικά είδηση όταν ανακοινώθηκαν στο βρετανικό Κοινοβούλιο στοιχεία που αποκαλύπτουν ότι η θνησιμότητα σε αυτό το χωριό είναι 1.499 ανά 100.000 κατοίκους. Τόσοι πολλοί δεν πεθαίνουν ούτε στην Μποτσουάνα (1.452). Ούτε καν στη Ρουάντα (1.427).

Ηθοποιός βρήκε την κόρη του 23 χρόνια μετά!

Γνωστός ηθοποιός συνάντησε την κόρη του ύστερα από 23 ολόκληρα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός Jack Wagner κατάφερε να βρει μετά από τόσα χρόνια την κόρη του καθώς όταν ήταν μωρό είχε δοθεί για υιοθεσία.
«Συγκινήθηκα πάρα πολύ» είπε ο 52χρονος ηθοποιός ενώ ξέσπασε σε δάκρυα κατά την διάρκεια διαλείμματος του Dancing.

Η Ελευθερίου και οι φήμες για σχέση με γνωστό ηθοποιό..

Όλοι μετά την σέξι εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου στον ελληνικό τελικό της Eurovision άρχισαν να αναρωτιούνται για το εάν είναι μόνη της... Η ίδια όλο αυτό το διάστημα αποφεύγει να μιλήσει για τα προσωπικά της, ωστόσο οι φήμες τις τελευταίες ημέρες δίνουν και παίρνουν.
Έτσι λοιπόν λένε ότι ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον ηθοποιό Ανδρέα Γεωργίου, που είδαμε να συμπρωταγωνιστεί στο πλευρό της Σοφίας Καρβέλα στο σήριαλ «31 δρόμοι», κρύβεται κάτι παραπάνω από μια φιλία.
Ο ηθοποιός που τον γνωρίσαμε μέσα από το Dream show, το πρωί του Σαββάτου ήρθε από την Κύπρο και μίλησε για την Ελευθερία και τις φήμες...
«Επειδή είμαστε από τον ίδιο χώρο και από την ίδια περιοχή, είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Λογικό είναι να λένε πως έχουμε σχέση όταν μας βλέπουν όλοι την ώρα μαζί» δήλωσε.
Star.gr