Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (video)

Στο κυνήγι της 2ης θέσης παρέμεινε ο Αστέρας Τρίπολης μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1.
Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε αυτό που ήθελε και διατήρησε... τις ελπίδες του για έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη μπήκαν δυνατά στο ματς και αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους σημειώνοντας δύο γρήγορα γκολ. Ο ΠΑΣ μείωσε και προκάλεσε νευρικότητα στους αντιπάλους του αλλά δεν έφθασε ποτέ στην ισοφάριση.
Η ήττα αυτή αφήνει εκτός διεκδίκησης της 2ης θέσης τον ΠΑΣ Γιάννινα και αύξησε σημαντικά τις πιθανότητες του Αστέρα.
Πλέον, όλα θα εξαρτηθούν την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Ο Αστέρας θα παίξει με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στους “Ζωσιμάδες”.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Γεωργακόπουλος, Γιαλούσης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Τσαμπούρης, Κάφα, Ουσέρο, Ουρτάδο(46′ Ναβάρο – 57′ Ντε Μπλάσις), Ράγιος, Μπακασέτας(79′ Καστέλς), Περόνε.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Μπέριος, Ρουμπουλάκου(64′ Τσουκαλάς), Κεϊτά, Βίλα, Γεωργίου(74′ Ντάσιος), Κοροβέσης, Νικλητσιώτης(53′ Ίλιτς).

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...