Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Με καλό καιρό το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Με αίθριο καιρό θα διεξαχθούν οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, όπως προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για το επόμενο τριήμερο.


Για σήμερα Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με μικρή εξασθένηση των βορείων ανέμων.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με μόνο λίγες νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολική 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Παρόμοιο σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη, με αίθριο ουρανό. Τοπικά περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία κυμανθεί από 11 ως 23 βαθμούς κελσίου.
Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με μόνο τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου ο ουρανός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά και νότια. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρώτες πρωινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσης στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει μεταβολή.
Τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου -αλλά και τις δύο επόμενες ημέρεςο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...