Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Λάρισα-Καμπανιακός: Πρίν την σέντρα πρωτάθλημα γ΄εθνικής

Σπουδαίο παιχνίδι την Κυριακή 27/10/2013 στο γήπεδο Αλκαζάρ όπου η ΑΕΛ υποδέχεται τον Καμπανιακό
Οι δυο ομάδες έχουν να βρεθούν αντιμέτωπες από το 1977.
Να θυμίσουμε στους νεώτερους ότι... την ποδοσφαιρική σαιζόν 1975-76 και οι δυο αντίπαλοι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της β΄Εθνικής. Τα αποτελέσματα των δυο αντιπάλων την χρονιά εκείνη ήταν.Στο Καμπανιακός-Λάρισα στην Χαλάστρα 1-0 με σκόρερ τον Κουρπέτη για τον Καμπανιακό.
Στο παιχνίδι που έγινε στην Λάρισα το τελικό αποτέλεσμα 1-1.
Την χρονιά εκείνη η Λάρισα τερμάτισε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς και ο νεοφώτιστος Καμπανιακός στην 15η θέση με 34 βαθμούς. Την ίδια χρονιά οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες και για το κύπελλο Ελλάδος στον δεύτερο γύρο με γηπεδούχο τον Καμπανιακό η ομάδα της Λάρισας κέρδισε με 1-4 και πέρασε στην επόμενη φάση όπου αποκλείστηκε από τον ΑΡΗ σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Χαριλάου με 3-1.
 
Την επόμενη χρονιά ποδοσφαιρική περίοδο 1976-77 στην Χαλάστρα η Λάρισα έχασε 2-1 και στο Αλκαζάρ κέρδισε με 3-1.Η Λάρισα τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 46 βαθμούς και ο Καμπανιακός αν και ισοβάθμησε με Αναγέννηση Καρδίτσας,Ξάνθη,και Αναγέννηση ¨Αρτας με 34 βαθμούς λόγω διαφοράς τερμάτων η ομάδα της Χαλάστρας υποβιβάστηκε. Την χρονιά αυτή έλαμψε το αστέρι του Γιάννη Μουσούρη (ποδοσφαιριστής της Λάρισας)που με 28 γκολ βγήκε πρώτος σκόρερ στην κατηγορία. 

Στο κυριακάτικο παιχνίδι διαιτητής θα είναι ο Βολιώτης Κος Χαλβατζάκος Στυλιανός του συνδέσμου Θεσσαλίας.


kampaniasports.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...