Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Δελτίο Τύπου Αναμετάδοσης Όπερας Ρουσάλκα

Με την παράσταση «RUSALKA» του Antonín Dvořák συνεχίζεται στην Καστοριά το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD» το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 19:55 στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς.
Η σπουδαία Renee Fleming επιστρέφει σε έναν από τους χαρακτηριστικούς της ρόλους, τραγουδώντας το μαγευτικό «Τραγούδι στη Σελήνη» στη συγκινητική όπερα-παραμύθι του Dvořák. O τενόρος Piotr Beczala πρωταγωνιστεί ως Πρίγκηπας, η Dolora Zajick είναι η Γιεζιμπάμπα και στο πόντιουμ είναι ο δυναμικός νέος μαέστρος Yannick Nezet-Seguin.
Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 18€ και Μειωμένο 13€ (ΑΜΕΑ, φοιτητικό, παιδικό και ανέργων) Πληροφορίες στο τηλ. 2467028999
Στην εφημερίδα «ΟΔΟΣ» -Αρ. φύλλου 726 που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014 θα διατίθεται «Κουπόνι Προσφοράς 1 εισιτήριο + 1 δωρεάν» (δηλαδή 18 ευρώ για δύο άτομα) για την συγκεκριμένη παράσταση. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και ονομαστικός κατάλογος που θα καταρτίσει η εφημερίδα (τηλ. 2467029638, odos-kst@otenet.gr) μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς. Την ημέρα της παράστασης δε θα γίνει αποδεκτό κουπόνι προσφοράς χωρίς προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία με την Εφημερίδα «ΟΔΟΣ».

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...