Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ

Εορταστικές εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, θα πραγματοποιήσουν οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, Βόλεϊ, Τένις και Κολύμβησης των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη το Σάββατο...
8 και Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014.
Στις εκδηλώσεις θα τιμηθούν ο αθλητής της ομάδας του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης Ανδρέας Τάτος και ο προπονητής του Σούλης Παπαδόπουλος, ο βετεράνος κορυφαίος βολεϊμπολίστας με διεθνή αναγνώριση Αντρέι Κράβαρικ, o Atp Player και πρωταθλητής Ελλάδας στο τένις Κωνσταντίνος Οικονομίδης και ο παγκόσμιος πρωταθλητής υγρού στίβου Άρης Γρηγοριάδης.
Συγκεκριμένα:
  • ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Θα τιμηθούν ο αθλητής της ομάδας του ΑΡΗ Θεσ/νίκης Ανδρέας Τάτος και ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη θα πραγματοποιήσει την Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 10:00 π.μ. στο Θέατρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου των Εκπαιδευτηρίων στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου-Λυκείου (Εθνική Οδός Θεσ/νίκης– Ν. Μουδανιών) την εορταστική εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που
Στην εκδήλωση θα τιμηθούν για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά τους στο ποδόσφαιρο ο αθλητής της ομάδας του ΑΡΗ Θες/νίκης Ανδρέας Τάτος και ο προπονητής του Σούλης Παπαδόπουλος.
  • ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ
Θα τιμηθεί ο βετεράνος κορυφαίος βολεϊμπολίστας με διεθνή αναγνώριση Αντρέι Κράβαρικ, για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Η Ακαδημία Βόλεϊ Κοριτσιών των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη - ΜGVA σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εορταστική εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 10:00 π.μ. στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο των Εκπαιδευτηρίων στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου-Λυκείου (Εθνική Οδός Θεσ/νίκης–Ν. Μουδανιών).

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...