Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

«HATIRLA»: Τα νέα επεισόδια (21 - 22 - 23 - 24 - 25)

Η Γιασεμίν θα δώσει στον Αχμέτ μια μεγάλη είδηση. Ωστόσο μια δίκη του Αχμέτ στην Άγκυρα, τους εμποδίζει να συναντηθούν...

ANT1: Καθημερινά στις 17:50

Δευτέρα 10/2
21o επεισόδιο

Η Γιασεμίν θα δώσει στον Αχμέτ μια μεγάλη είδηση. Ωστόσο μια δίκη του Αχμέτ στην Άγκυρα, τους εμποδίζει να συναντηθούν. Οι ειδήσεις από το μέτωπο του Ριζά αναστατώνουν την οικογένεια. Η εκδίκαση των φυλακισμένων στη νήσο Γιασσιαντά με την ποινή του απαγχονισμού συνεχίζεται. Στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης τον περιμένει τον Σεβκέτ μια μεγάλη έκπληξη. Ποια θα είναι η εξέλιξη που θα φέρει αντιμέτωπους τον Σεβκέτ με τον γιο του;

Τρίτη 11/2
22o επεισόδιο

Η δίκη ολοκληρώθηκε με την απόφαση του απαγχονισμού για τον Ριζά. Τώρα, η μόνη του ελπίδα είναι η απόφαση που θα εκδώσει η Εθνική Ενότητα. Η Γιασεμίν σχετικά με την απόφαση αυτή, πηγαίνει να βρει τον Σεβκέτ Γκιούρσοι. Αυτή η συνταρακτική συνάντηση θα είναι η αιτία πολλών γεγονότων που θα ακολουθήσουν. Όλη η Τουρκία του 1961 αναμένει με κομμένη την ανάσα τις ειδήσεις από τη νήσο Γιασσιαντά.

Τετάρτη 12/2
23o επεισόδιο

Η Γιασεμίν και η οικογένειά της μαθαίνουν πως η απόφαση απαγχονισμού του Ριζά δεν εγκρίθηκε. Πόσο καιρό όμως θα συνεχίσει να μένει μακριά από την οικογένειά του; Η κατάσταση της υγείας του Σεβκέτ μετά από το έμφραγμα είναι κρίσιμη. Η Γιασεμίν πηγαίνει να συναντήσει τον Αχμέτ που βρίσκεται δίπλα στον πατέρα της. Η Γιασεμίν, που δεν μπορεί να ανακοινώσει στον Αχμέτ ότι είναι έγκυος, αναγκάζεται να το βάλει στα πόδια.

Πέμπτη 13/2
24ο επεισόδιο

Το ερωτευμένο ζευγάρι θα παραμείνει χώρια, εξαιτίας απρόβλεπτων γεγονότων. Η Γιασεμίν παίρνει μια μεγάλη και δύσκολη απόφαση για την εγκυμοσύνη της. Την ίδια στιγμή ο Μεντερές πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον απαγχονισμό. Μία αναπάντητη κλήση και η υπόθεση πως ο Μεντερές μεταφέρεται στο νοσοκομείο, δεν εξασφαλίζει τη σωτηρία του.

Παρασκευή 14/2
25o επεισόδιο

Η Γιασεμίν δέχεται την πρόταση γάμου του Νετζντέτ. Τον Σεβκέτ που έχει υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς στην Αμερική, περιμένουν κρίσιμες ώρες. Θα πρέπει να παραμείνει για αρκετό διάστημα εκεί με αποτέλεσμα η οικογένεια Γκιούρσοι να δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει οικονομικά. Ο Αχμέτ για να τους διασφαλίσει οικονομικά πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη. Η Γιασεμίν και ο Νετζντέτ ανακοινώνουν την απόφαση του γάμου τους στις οικογένειές τους. Από αυτή την είδηση ξαφνιάζεται περισσότερο η Λαλέ.

vipnews
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...