Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

«HATIRLA»: Τα νέα επεισόδια (8 - 9 - 10 Α' & Β' Μέρος)

Η κατάσταση του Νετζντέτ είναι δραματική, αφού έχει καταλάβει ότι το άτομο που αναφερόταν στο ημερολόγιο η Γιασεμίν δεν ήταν ο ίδιος, αλλά ο Αχμέτ...

ΑΝΤ1: Καθημερινά στις 17.50

Δευτέρα 3/2
8o επεισόδιο ~Β΄ Μέρος~

Η κατάσταση του Νετζντέτ είναι δραματική, αφού έχει καταλάβει ότι το άτομο που αναφερόταν στο ημερολόγιο η Γιασεμίν δεν ήταν ο ίδιος, αλλά ο Αχμέτ. Δε θα είναι καθόλου εύκολη η σύνδεση μεταξύ των δύο νέων, αφού οι οικογένειές τους απομακρύνονται όλο και περισσότερο. Τα πρώτα βήματα για την επανάσταση έχουν ήδη γίνει. Ο ταγματάρχης Μεχμέτ δέχεται μια απρόβλεπτη πρόταση. Ένα ακόμη εμπόδιο στη σχέση της Γιασεμίν και του Αχμέτ έχει εμφανιστεί.

Τρίτη 4/2
9o επεισόδιο ~A΄ Μέρος~

Ο Αχμέτ και η Γιασεμίν ανακοινώνουν στις οικογένειές τους τον έρωτά τους. Η αντίδραση των οικογενειών όμως είναι πολύ έντονη. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η θεία του Αχμέτ, η δημοσιογράφος Σεβίμ, συλλαμβάνεται για ένα άρθρο της που αντιπολιτευόταν το Δημοκρατικό Κόμμα. Αυτές οι εξελίξεις απομακρύνουν το ζευγάρι, θα είναι όμως ικανές και να το χωρίσουν οριστικά; Η κατάσταση της υγείας της Σεβίμ στη φυλακή επιδεινώνεται. Η δύναμη που έχει ο αδελφός της Σεβκέτ, δεν είναι ικανή για να την αποφυλακίσει.

Τετάρτη 5/2
9o επεισόδιο ~Β΄ Μέρος~

Πέμπτη 6/2

10ό επεισόδιο ~Α΄ Μέρος~
Η σχέση του Ριζά με την τραγουδίστρια Κεριμάν συνεχίζεται. Η Νεζαχάτ μαθαίνει συμπτωματικά για την κρυφή σχέση του άντρα της. Ο ταγματάρχης Μεχμέτ προσπαθεί να ενημερώσει τον γαμπρό του για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα. Το νέο ζαχαροπλαστείο στην Κωνσταντινούπολη δεν πάει καλά και ένα αναπάντεχο συμβάν έρχεται να αλλάξει τη ζωή του Νετζντέτ.

Παρασκευή 7/2
10o επεισόδιο ~Β΄ Μέρος~

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...