Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Κέρκυρα - Πλατανιάς 1-2 [βίντεο]

H ομάδα των Χανίων πήρε πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, απέναντι σε έναν αντίπαλο με τον ίδιο στόχο...

Το σκορ άνοιξε ο Ναζλίδης με πέναλτι στο ξεκίνημα του αγώνα, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν λίγα λεπτά αργότερα. Την ώρα που η Κέρκυρα πίεζε για την ανατροπή, ο Αγκιλέρα έκανε το 2-1 για τους Κρητικούς, ένα αποτέλεσμα που κράτησαν μέχρι το τέλος.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: ΕΑΚ
Διαιτητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Ποντίκης (Πρέβεζας), Μαγιάννης (Άρτας)

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σέκτους, Κανακούδης, Βενέτης, Σαμπάτ, Γκόμες, Μαραγκός, Ανδρεόπουλος (Ρόχας 62'), Ζορμπάς (Κόντος 71'), Ομπράντοβιτς (Καίκούτ 71'), Χαβίτο, Μαρκόφσκι.

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί (Αποστολόπουλος 30'), Ιτουά, Μπανανά, Δημήτρης, Ζαραδούκας (Μενδρινός 79'), Μαχαμάτ, Αγκιλέρα, Ζιλβάν, Τσουράκης, Ναζλίδης (Τετέ 72').

Γκολ: Μαρκόφσκι (σουτ 26') -- Ναζλίδης (πέναλτι 17'), Αγκιλέρα (σουτ 58')
Κάρτες: Ναζλίδης (κίτρινη 13'), Αγκιλέρα (κίτρινη 22'), Ζαραδούκας (κίτρινη 43'), Μαραγκός (κίτρινη 45'), Γκόμες (κίτρινη 90'),

Ανασκόπηση αγώνα
Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά με τους φιλοξενούμενους να πατούν καλά στον αγωνιστικό χώρο. Η Κέρκυρα ήταν εκείνη, ωστόσο, που έχασε δυο καλές φάσεις με αντίστοιχα σουτ του Ομπράντοβιτς.

Μία ανόητη ενέργεια του Σαμπάτ στο 16ο λεπτό όμως έφερε το πρώτο γκολ στο παιχνίδι. Ο Ζιλβάν πήρε μία κεφαλιά, μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Σαμπάτ είχε ψηλά το χέρι και ο διαιτητής σωστά έδωσε το πέναλτι, με το οποίο ο Ναζλίδης άνοιξε το σκορ στο 17'.

Η απάντηση ήρθε σχετικά γρήγορα από τους γηπεδούχους. Ο Γκόμες ανέβηκε από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο Μαρκόφσκι με σουτ πάνω στην κίνηση νίκησε τον Ολιμπά στο 26ο λεπτό κάνοντας το 1-1.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με μία μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους. Ο Μαρκόφσκι πάτησε ωραία στον Ομπράντοβιτς μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως το σουτ του δεύτερου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Παραλίγο γκολ
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία απίθανη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Ζορμπάς έκανε μία σέντρα στον Χαβίτο μέσα στην περιοχή, ο δεύτερος ελίχθηκε σωστά και έκανε το πλασέ, με τον Μπανανά να διώχνει πάνω στην γραμμή. Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους ήρθε τρία λεπτά αργότερα με τον Τσουράκη, όμως το σουτ του πέρασε για λίγο άουτ.

Τρελός ρυθμός και ξανά προβάδισμα
Στη συνέχεια η Κέρκυρα πίεσε και έφτασε μία ακόμα φορά κοντά στο γκολ με τον Ζορμπά στο 54ο λεπτό. Το σουτ του βέβαια αν και σε καλή θέση στο πίσω δοκάρι, πέρασε άουτ. Ο Πλατανιάς πάγωσε στους γηπεδούχους στο 58ο λεπτό, όταν και πήραν ξανά το προβάδισμα στο σκορ.

Ο Ζαραδούκας γύρισε τι μπάλα από τα αριστερά, ο Τσουράκης έκανε την κεφαλιά, η μπάλα πήγε δεξιά στον Αποστολόπουλο που έκανε το γέμισμα και ο Αγκιλέρα με ένα περίεργο σουτ νίκησε τον Σέκτους στο 58ο λεπτό κάνοντας το 1-2.

Η φάση του αγώνα
Στο 84ο λεπτό ο Κανακούδης εκτέλεσε ένα φάουλ, όμως ο Μαρκόσφκι δεν υπολόγισε σωστά και χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία για να γίνει το 2-2.

Ο διαιτητής
Παρότι το ματς ήταν δύσκολο το χειρίστηκε ψύχραιμα.
Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Δυο. Ιτουά και Μπανανά έκαναν σπουδαίο παιχνίδι. Ανίκητοι στο ψηλό παιχνίδι καθάρισαν κάθε σέντρα των παικτών της Κέρκυρας.

Μας άρεσε
Ο έξυπνος τρόπος με τον οποίο αμύνθηκε ο Πλατανιάς. Εξαιρετική παρουσία. Όπως επίσης και ο Τσουμάνης.

Δεν μας άρεσε
Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι παίκτες της Κέρκυρας έψαχναν με σέντρες τους επιθετικούς. Αυτό δεν βοήθησε την ομάδα η οποία μάλιστα έχασε.


sport24.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
 
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...