Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Στα ύψη ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο

Τους 37 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να φτάσει ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Συγκεκριμένα στη Μακεδονία και στη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο οι άνεμοιθα είναι δυτικοί-βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη οι άνεμοι θα είναι δυτικοί-βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου ενώ στα παραθαλάσσια η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...