Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Α) Εορτής του εν Χώναις Θαύματος του Αρχάγγελου Μιχαήλ 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της εορτής το Σάββατο 5-9-2015 στις 7.30 μ.μ. στο χωριό Πόρο Γρεβενών.
Την Κυριακή 6-9-2015 θα προεξάρχει της Θείας Λειτουργίας ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών πανοσ. Αρχιμ. Σεραφείμ Ζώγκας.

Το Σάββατο 5-9-2015 στις 7.30 μ.μ. στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχῶν Ταξιάρχου, του εσπερινού θα προεξάρχει ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών πανοσ. Αρχιμ. Σεραφείμ Ζώγκας. Την Κυριακή 6-9-2015 στη θεία λειτουργία θα ιερουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ

Β) Γενέσιον της Υπεραγίας Θεοτόκου 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της εορτής τη Δευτέρα 7-9-2015 στις 7.00 μ.μ. στο χωριό Περιβόλι Γρεβενών. Την Τρίτη 8-9-2015 θα προεξάρχει της Θείας Λειτουργίας στο Νεοχώρι Γρεβενών (παλαιός ναός).

Το Δευτέρα 7-9-2015 στις 6.30 μ.μ. στην Μικρά Παναγιά Σαμαρίνης του εσπερινού θα προεξάρχει ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών πανοσ. Αρχιμ. Σεραφείμ Ζώγκας, ο οποίος και θα προεξάρχει της Θείας Λειτουργίας την επόμενη ημέρα.


ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...