Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Πρόσκληση συμμετοχής στη 2η έκθεση για ερασιτέχνες-καλλιτέχνες-χειροτέχνες-δημιουργούς

Ο Δήμος Γρεβενών σε συνεργασία με την ομάδα «Δημιουργώ» διοργανώνουν, για δεύτερη χρονιά, έκθεση για ερασιτέχνες-καλλιτέχνες-χειροτέχνες-δημιουργούς.
Με χαρά σας προσκαλούμε να ...
συμμετέχετε με τις πρωτότυπες δημιουργίες σας στην 2η έκθεση που θα πραγματοποιηθεί 19- 26 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Γρεβενών.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει εκθέτες- δημιουργούς χειροτεχνικών αντικειμένων:

·      Κούκλες
·      Φελτ
·      Κεραμικά
·      Αξεσουάρ μόδας (πλεκτά, φουλάρια κ.λ.π)
·      Κόσμημα- γούρια
·      Πίνακες ζωγραφικής
·      Ξυλόγλυπτα
·      Φωτογραφία
·      Και διάφορες άλλες κατασκευές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 09 Ιουνίου 2016 ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: dimiourgiagrevena@gmail.com ή με fax στο 2462087547, στέλνοντας τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλ. Επικοινωνίας. E-mail, εκθεσιακά αντικείμενα) ή συμπληρώνοντας το έντυπο συμμετοχής που θα βρουν στην ιστοσελίδα του Δήμου Γρεβενών (www.dimosgrevenon.gr).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του Δήμου:2462350830-872, Στέργιος Πουρνάρας 6948949503, Χαρά Καραλιόλιου 6945951601.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...