Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Συγκλονίζει ο γιος του νεκρού χειριστή: Φάγανε τον πατέρα μου οι φραγκάτοι με τα σκάφη

«Δεν κατάλαβα τι έχει συμβεί, δεν είδα τίποτα, δεν κατάλαβα τίποτα» δηλώνει ο χειριστής του ταχύπλοου

Σπαραγμός στο νησί της Αίγινας.

Ο γιος του νεκρού χειριστή του τουριστικού σκάφους συγκλονίζει με τα λόγια του. Μην μπορώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί, το νέο παιδί κλαίει και μονολογεί, όπως μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες: «Τον πατέρα μου τον φάγανε οι φραγκάτοι με τα σκάφη».

Από την πλευρά του ο χειριστής του ταχυπλόου που σκόρπισε τον θάνατο δηλώνει: «Δεν κατάλαβα τι έχει συμβεί, δεν είδα τίποτα, δεν κατάλαβα τίποτα».

Ο άντρας έχει συλληφθεί και κρατείται στο Λιμεναρχείο Αίγινας.

Ο γιος του νεκρού χειριστή







Το δυστύχημα συνέβη στο στενό ανάμεσα στην Πέρδικα και τη Μονή, όταν η λάντζα, περίπου 7 μέτρων, η οποία μετέφερε περίπου 25 τουρίστες στο νησάκι της Μονής χτυπήθηκε από το ταχύπλοο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο χειριστής της λάντζας κόρναρε και έκανε ελιγμούς προκειμένου για να αποφύγει το ταχύπλοο αλλά δεν έφτανε ο χρόνος. Το ταχύπλοο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έκοψε στη μέση τη λάντζα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρία άτομα: ο καπετάνιος της, ένα παιδάκι 2 και ένας ακόμη άνδρας.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...