Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Τελειώνεις γρήγορα στο σεξ; Πάλεψέ το με... Edging!

Μάθε να ελέγχεις τα δευτερόλεπτα πριν την κορύφωσή σου στο σεξ.

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ μου δεν είχα κάτσει να...

αναλογιστώ το πόσο μπορεί η πρόωρη εκσπερμάτιση να καταστρέψει τη σεξουαλική και όχι μόνο ζωούλα ενός άντρα. Και είναι επίσης η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν με αγχώνει διότι, τέλος πάντων (πες με τυχερή;), είναι ένα πρόβλημα το οποίο δεν αντιμετώπισα ποτέ! Παρόλα αυτά, δεν μπόρεσα να μην συγκινηθώ από το δράμα του παιδικού μου φίλου, ο οποίος λίγες μέρες πριν πέταξε σε μία συζήτηση, υποτίθεται για πλάκα, αλλά βαθιά μέσα μας ξέραμε ότι τα πράγματα μόνο αστεία δεν ήταν, ότι η διάρκεια του στο σεξ αγγίζει τα... 3 περίπου λεπτά! Τα οποία 3 λεπτά είναι πολλά αν παίζεις μπάσκετ, αν παρακολουθείς βίντεο με γατάκια στο youtube, αλλά στο σεξ... ναι, χμ... πώς να στο πω και να μην σε στεναχωρήσω; Με τρία λεπτά δεν... κανείς, ποτέ και πουθενά.

Υπαρχει όμως λύση για τον προβληματισμένο φίλο μου. Η λύση αυτή ακούει στο όνομα edging! 

Και τι είναι το edging, θα αναρωτηθείς, που πάει να γίνει πιο δημοφιλές και από τη Gigi Hadid, και υπόσχεται οργασμούς δίχως αύριο; Λοιπόν, για να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Το edging είναι η μέθοδος κατά την οποία χαμηλώνεις την ένταση, όταν αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι πολύ κοντά στο να συμβεί το μοιραίο-στην περίπτωση του φίλου μου το 3λεπτο. Επίσης, να σε ενημερώσω ότι η συγκεκριμένη μέθοδος είναι εξίσου αποδοτική τόσο για σένα, όσο και για την παρτενέρ σου (τουτέστιν μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια).

Διαβάστε αναλυτικά στο www.ratpack.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...