Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Κυπελλούχος ΕΠΣ Κοζάνης 2016-17, η ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ (Βίντεο+Φωτο)

ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ – Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ 1-0

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 2016-17
Τετάρτη 15 Μαρτίου - ΔΑΚ Κοζάνης

Με το χρυσό γκολ του Στράτου Ζερβανταρίδη, η ΑΕΠ Καραγιαννίων, στέφεται για δεύτερη συνεχή χρονιά Κυπελλούχος ΕΠΣ Κοζάνης, καθώς επικράτησε στον τελικό επί της Κοζάνης με σκορ 1-0.
Επόμενος στόχος των Ποντίων, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΑΕΠ Καραγιαννίων: Βίδρας, Ντούκα, Σιμεωνίδης, Δημητριάδης Π., Ζερβανταρίδης (63ο Πασχαλίδης), Λιάμης, Ίττης, Παπαδόπουλος Π., Παπαγαθονίκου (85ο Κεΐσογλου), Ακριτίδης, Σαββούδης (89ο Τσίλης).

Κοζάνη: Πατουλίδης, Φωλίνας, Παπαδόπουλος Δ., Τσικόπουλος, Ευθυμιάδης (82ο Καζαντζίδης), Κοτζατίσογλου (54ο Τακίδης), Πουλατσόγλου, Χαματάι (75ο Πουτογλίδης), Τραυλός, Τζερεμές, Δούμας.


Φάσεις-γκολ

Στο 3ο και στο 8ο σουτ Τζερεμέ και Χαματάι δεν βρήκαν στόχο Δούμας σε Τζερεμέ, σουτ, άουτ.

Στο 38ο ο Δημητριάδης έδιωξε σωτήρια πάνω στη γραμμή το πλασέ του Χαματάι και 10 λεπτά μετά κεφαλιά του Ακριτίδη απέκρουσε ο Πατουλίδης.

Στο 59ο κόρνερ Σαββούδη, προβολή Παπαδόπουλου από κοντά, άουτ και 3 λεπτά μετά κόρνερ του Σαββούδη, κεφαλιά του Ζερβανταρίδη, και 1-0.

Στο 92ο η Κοζάνη έφτασε μια ανάσα από το 1-1 και τη παράταση όταν ο Δούμας πέρασε και το Βίδρα αλλά καθυστέρησε και οι αμυντικοί απομάκρυναν σωτήρια.

Την απονομή στους κυπελλούχους έκανε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κοζάνης Φώτης Φολτόπουλος και στους φιναλίστ ο αστυνομικός διευθυντής κ. Χαράλαμπος Θεοχάρης.
Διαιτησία:  Διονύσης Ζούγρας, Θόδωρος Τζιουβάρας και Χρήστος Παπαδόπουλος
4ος ο Νίκος Κουτσώνας.

Δείτε εικόνες και video από τον αγώνα
https://www.youtube.com/











































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...