Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

Έπειτα από δημοσιεύματα που αποστάλθηκαν στα ΜΜΕ σχετικά με την κατανομή των προνοιακών επιδομάτων του Α΄ διμήνου 2017 αναφέρουμε τα παρακάτω:

Το έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών για την κατανομή των προνοιακών επιδομάτων με ΑΔΑ:7Ζ4Η465ΧΘ7-Ι4Σ έχει ημερομηνία ανάρτησης 3/3/2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 08:48. Η Υπηρεσία Πρόνοιας αφού έλαβε γνώση της, μετά από τη διαδικασία που απαιτείται και διαρκεί κάποιες ώρες, έστειλε το e-mail προς τις Διοικητικές – Λογιστικές υπηρεσίες, και μέσω κλητήρα τις σχετικές καταστάσεις (12:40 παραδόθηκε το e-mail και ακολούθως οι καταστάσεις).


Η εισήγηση των οικονομικών υπηρεσιών προς την οικονομική επιτροπή του Δήμου Γρεβενών πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στις 6/3/2017. Ωστόσο, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή μελών οικονομικής επιτροπής που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 5/3/2017, δεν επετεύχθη απαρτία.

Κατά συνέπεια, η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων Α΄ Διμήνου 2017 αποτελεί θέμα της νέας οικονομικής επιτροπής, τα μέλη της οποίας εξελέγησαν κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 12/3/2017 και η οποία θα ενεργοποιηθεί μετά την έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου και Δυτ. Μακεδονίας.


Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...