Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Και «ροζ» αποκαλύψεις για τον Τραμπ στο βιβλίο του Γουλφ – Πώς «έριχνε» τις γυναίκες των φίλων του

Σε σημαντικές αποκαλύψεις για τον «Λευκό Οίκο του Τραμπ»προχώρησε ο αρθρογράφος και συγγραφέας, Μάικλ Γουλφ, με το βιβλίο του,...
 «Fire and Fury: Inside the Trump White House», που κυκλοφόρησε, παρά τις προσπάθειες του αμερικανού προέδρου να το εμποδίσει.

Μεταξύ άλλων, το βιβλίο αναφέρεται και στον τρόπο που ο αμερικανός πρόεδρος «έριχνε» ή τουλάχιστον προσπαθούσε να «ρίξει» τις συζύγους των φίλων του.

«Όταν κυνηγούσε τη γυναίκα ενός φίλου του, προσπαθούσε να την πείσει ότι ο άνδρας της ίσως να μην ήταν αυτό που εκείνη νόμιζε. Μετά έβαζε τη γραμματέα του να καλέσει τον φίλο στο γραφείο του. Όταν εκείνος έφθανε, ο Τραμπ άρχιζε την κουβέντα για τη σεξουαλική του ζωή: “Σου αρέσει ακόμη να κάνεις σεξ με τη γυναίκα σου; Πόσο συχνά; Θα έπρεπε να πήδηξες και καλύτερες απ’ τη γυναίκα σου. Για πες μου. Στις 3 η ώρα θα μου έρθουν κορίτσια από το Λος Άντζελες. Μπορούμε να ανεβούμε επάνω και να περάσουμε υπέροχα. Το υπόσχομαι”. Όλη αυτή την ώρα ο Τραμπ άφηνε τη γυναίκα του φίλου να ακούει την κουβέντα από ανοιχτή ακρόαση» γράφει συγκεκριμένα ο Γουλφ, σύμφωνα με την Daily Mail.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...