Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Ο Τσίπρας, ο Τραμπ, ο Πούτιν και ο Θεός - Ανέκδοτο

Πως μπορούν να προσφέρουν γέλιο μερικοί ηγέτες κρατών όπως οι Τσίπρας, Πούτιν και Τραμπ; Η απάντηση στο ανέκδοτο της ημέρας…

Ήταν μια φορά μαζί ο Τσίπρας, ο Πούτιν και ο Τραμπ. Οι τρεις τους ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Θεό και αυτός τους είπε πως μπορούν να ζητήσουν από μια χάρη.

Πάει ο Τραμπ και του λέει «πότε θα γίνει ξανά η Αμερική η πρώτη δύναμη στον κόσμο;», «Σε 50 χρόνια», του λέει ο Θεός και ο Τραμπ βάζει τα κλάματα. «Γιατί κλαις τέκνον μου;», του λέει κι ο Τραμπ απαντάει «Δεν θα ζω για να το δω».

Ήρθε η σειρά του Πούτιν, που του λέει «πότε θα γίνει ξανά η Ρωσία η πρώτη δύναμη στον κόσμο;», «Σε 70 χρόνια», του λέειο Θεός και ο Πούτιν βάζει τα κλάατα. «Γιατί κλαις τέκνον μου;» λέει πάλι ο Θεός κι ο Πούτιν απαντά «Δεν θα ζω για να το δω».

Πάει και ο Τσίπρας στον Θεό και του λέει «πότε θα ξεχρεώσει η Ελλάδα και θα είναι οικονομικά ανεξάρτητη;» κι ο Θεός βάζει τα κλάματα! Ο Τσίπρας απορεί και λέει «μα τι έγινε;», κι ο Θεός απαντάει «μπορεί να μην ζω ούτε εγώ για να το δω»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...