Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Κλήρωση Europa League: Τα 8 ζευγάρια που έβγαλε η κλήρωση

Η φάση των 32 ολοκληρώθηκε και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία του φετινού Europa League. Παρακάτω έχουμε τις 16 ομάδες που συνεχίζουν στον θεσμό


Η ΑΕΚ, αν και είχε πολλές ευκαιρίες, δεν κατάφερε να σκοράρει στο Κίεβο κόντρα στην Ντινάμο κι αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Ο Τζόρτζιο Μαρκέτι εξέφρασε την οδύνη του για το θάνατο του 51χρονου Βάσκου αστυνομικού πριν τη ρεβάνς της Αθλέτικ με τη Σπαρτάκ στο Μπιλμπάο.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (23/02) πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση για τη φάση των 16 του Europa League, με την κληρωτίδα να έχει κέφια και να βγάζει πολλά ενδιαφέροντα ζευγάρια. Ξεχωρίζει η "τιτανομαχία" με άρωμα... Champions League μεταξύ της Άρσεναλ και της Μίλαν.

Όσον αφορά στην Ντινάμο Κιέβου, η οποία απέκλεισε την ΑΕΚ στους "32", θα αντιμετωπίσει τη Λάτσιο. Από εκεί και πέρα, όμορφο θέαμα θα προσφέρουν και τα παιχνίδια Λειψία - Ζενίτ και Μαρσέιγ - Μπιλμπάο.


Τα ζευγάρια των "16" του Europa League
Λάτσιο (Ιταλία) - Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία)
Λειψία (Γερμανία) - Ζενίτ (Ρωσία)
Ατλέτικο (Ισπανία) - Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) - Λιόν (Γαλλία)
Μαρσέιγ (Γαλλία) - Μπιλμπάο (Ισπανία)
Σπόρτινγκ (Πορτογαλία) - Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)
Ντόρτμουντ (Γερμανία) - Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία)
Μίλαν (Ιταλία) - Άρσεναλ (Αγγλία)

Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 8 Μαρτίου, ενώ οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 15 Μαρτίου. Η κλήρωση για τα προημιτελικά θα διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο, θα παίξει στο Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...