Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Αποβλήθηκε η Βέροια από το πρωτάθλημα Football League

Και τυπικά χωρίς τη Βέροια θα ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν στη Football League, καθώς η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε σήμερα την αποβολή της «βασίλισσας του βορρά» από...
το πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι η μακεδονική ομάδα είχε αποστείλει έγγραφο στην εκτελεστική επιτροπή της Football League, με το οποίο γνωστοποιούσε την αποχώρησή της από τη διοργάνωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βέροια είναι η δεύτερη ομάδα που αποχωρεί από τη Football League, καθώς προηγήθηκε ο Αχαρναϊκός. Μετά τη σημερινή απόφαση για την αποβολή της «βασίλισσας του βορρά», η διοργανώτρια ανακοίνωσε και τη ματαίωση της κυριακάτικης αναμέτρησης της Βέροιας με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά για την 18η-αγωνιστική της Football League.

Η ανακοίνωση για την αποβολή της Βέροιας έχει ως εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE στη δια περιφορά συνεδρίασή του την 23-02-2018, απέβαλλε την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μετά την έγγραφη παραίτηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, διότι υπέπεσε τρεις (3) φορές σε παράβαση που αφορά ποινές οι οποίες επιβάλλονται λόγω μη καταβολής χρηματικών αποζημιώσεων από οποιαδήποτε αιτία σε ποδοσφαιριστές».

Η ανακοίνωση για τη ματαίωση της αναμέτρησης Απόλλων Πόντου-Βέροια αναφέρει: «Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15:00 στο ΓΗΠΕΔΟ «ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ» ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ, μετά την αποβολή της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...