Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Σοκ στην Ιταλία από το θάνατο του Αστόρι

Νεκρος στο δωματιο ξενοδοχειου βρεθηκε σημερα ο αρχηγος της ομάδας της Φλορεντίας, Νταβιντε Αστορι. Ο Παναγιώτης Κονέ αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον Νταβίντε Αστόρι.
Ο μέσος της ΑΕΚ, που ήταν συμπαίκτης με τον Ιταλό αμυντικό στην Φιορεντίνα τη σεζόν 2016-17 έγραψε στο Instagram: «Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε μου»!


Μανωλάς: «Ακόμα δεν το πιστεύω»

Ο Κώστας Μανωλάς εξέφρασε τη θλίψη του για τον χαμό του Νταβίντε Αστόρι, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του, πριν το παιχνίδι της Φιορεντίνα με την Ουντινέζε.

Ο αμυντικός των «τζαλορόσι» που ήταν συμπαίκτης με τον Αστόρι στη Ρόμα τη σεζόν 2014-15 έγραψε στο Instagram: «Ακόμη δεν το πιστεύω!!Μεγάλος άνθρωπος και μεγάλος παίκτης!!RIP!».


Αναβλήθηκαν όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής στην Ιταλία

Η οργανωτική επιτροπή της Serie A αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων της 27ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο θάνατο του αρχηγού της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι.

Ο 31χρονος διεθνής αμυντικός βρέθηκε σήμερα νεκρός στο ξενοδοχείο, στο οποίο είχε καταλύσει η ομάδα της Φλωρεντίας, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με την Ουντινέζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...