Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Η Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η   Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ
ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ   
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

      Η Περιφερειακή Ενότητα  Γρεβενών ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης  που έχει συσταθεί για το Νομό μας, στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής – Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»,  θα παραλάβει στις 26-7-2018:  
α) Είδη οπωροπωλείου (ροδάκινα, τομάτες και κολοκυθάκια) και
β) Είδη οικιακής χρήσης (οδοντόκρεμες),
τα οποία πρόκειται να διατεθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας οι οποίοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος.
Ο Δήμος Γρεβενών ενημερώνει τους δικαιούχους ότι η διανομή θα γίνει στις 26 και 27 Ιουλίου και κατά τις ώρες 10:00 -12:00 στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Μαθητική Εστία)
Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη του ΑΜΚΑ ή του ΑΦΜ τους και της αστυνομικής τους ταυτότητας / διαβατηρίου.
   
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ                        Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
       ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ                                  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...