Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Εκδήλωση τιμής και μνήμης στα θύματα της ΕΛΔΥΚ στον Δήμο Γρεβενών

Με κάθε επισημότητα τελέστηκε και φέτος η προγραμματισμένη εκδήλωση τιμής και μνήμης στα θύματα της μάχης της ΕΛΔΥΚ 1974 από τον Δήμο Γρεβενών σε συνεργασία με τους εκπροσώπους της...
ΕΛΔΥΚ Γρεβενών.

Στην εκδήλωση χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κκ Δαβίδ, ενώ το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι των πολεμιστών της ΕΛΔΥΚ 1974 του Νομού Γρεβενών, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης, ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Χρήστος Μπγιάλας, ο Διοικητής του 586Μ/Π Τάγματος Πεζικού Ανχης κ. Λεωνίδας Πανάγος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Αντώνης Δασκαλόπουλος, ο Διοικητής της Τροχαίας Γρεβενών κ. Κωνσταντίνος Ντίνας, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ιωάννης Ζαψαλής ,οι Αντιδήμαρχοι κκ Χρήστος Πέτρου και Μάνθος Αδάμος, ο Πρόεδρος της ΔΕΚΕΓ κ. Γιάννης Μίχος και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...