Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Ξένοι διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι της Super League!

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απόφαση του Μέλο Περέιρα να ορίζονται ξένοι διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της νέας σεζόν στη...
Super League, όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής θεωρεί πως η άριστη απόδοση του Νταβίντ Μπορμπαλάν στον τελικό Κυπέλλου δημιουργεί ένα καλό προηγούμενο, ενώ ταυτόχρονα ο ορισμός ξένων διαιτητών μειώνει την καχυποψία που παραδοσιακά υπάρχει στην Ελλάδα.

Ο Περέιρα θα αξιολογήσει την απόδοση των Ελλήνων διαιτητών και ειδικά των διεθνών και δεν αποκλείεται στην πορεία να ανατεθεί σε κάποιους η διεύθυνση ενός ντέρμπι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να γίνει άμεσα. Μάλιστα παρά τη… μουρμούρα από τις Ενώσεις και τους Έλληνες διαιτητές, ο αρχιδιαιτητής δεν δείχνει να πτοείται έχοντας την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη της UEFA για να κάνει τις τομές και να πάρει τα μέτρα που ο ίδιος κρίνει απαραίτητα.

Υπενθυμίζεται από την τέταρτη μέχρι και τη δέκατη αγωνιστική «συνωστίζονται» όλα τα ντέρμπι της Super League: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ την 4η αγωνιστική (22-24/9), Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την 5η (30/9-1/10), ΑΕΚ-Ολυμπιακός την 6η (6-7/10), Άρης-ΠΑΟΚ την 7η (20-22/10), ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός την 8η (27-29/10), Παναθηναϊκός-ΑΕΚ την 9η (3-5/11) και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός τη 10η (10-11/11).

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...