Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Ξέρεις ποιο πασίγνωστο ελληνικό τραγούδι έχει γράψει η Ελένη Ράντου; (Vid)

Είναι, ενδεχομένως με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη, η πιο αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός, έχοντας στο ενεργητικό της αρκετές τηλεοπτικές επιτυχίες (με κορυφαία όλων, βέβαια, τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο...
αξέχαστο «Κωνσταντίνου και Ελένης»).

Η Ελένη Ράντου, ωστόσο, φαίνεται πως… επηρεάστηκε από τον εδώ και πολλά χρόνια σύζυγό της- τον βασιλιά της ελληνικής ροκ, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, καθώς έχει γράψει (όπως ενίοτε κάνει και ο Βασίλης) τους στίχους ενός πασίγνωστου τραγουδιού.

Όλοι μας το έχουμε ακούσει, ωστόσο οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε πως πρόκειται για δουλειά της Ελένης. Ποιο είναι αυτό;
Το «Πεθαίνω για σένα»!

Το 2009 η Ράντου, σε συνεργασία με τον Γιάννη Μαύρο, έγραψε τους στίχους, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έβαλε τη μουσική και ο Γιώργος Μαργαρίτης- σε μία από τις καλύτερες στιγμές ολόκληρης της καριέρας του- το ερμήνευσε εκπληκτικά.
Το συγκεκριμένο κομμάτι ήταν και το soundtrack της ομώνυμης ταινίας, στην οποία η Ράντου ήταν τόσο η σεναριογράφος όσο και η πρωταγωνίστρια.

Πολυτάλαντη η Ελένη, έτσι δεν είναι;
Απολαύστε το τραγούδι εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...