Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Ντελίβερι 2263 μιλίων για ένα σουβλάκι! [photos]

Μέχρι που θα φτάνατε για να καταναλώσετε ένα λαχταριστό, ζουμερό πιάτο από το αγαπημένο σας φαγητό;...


Ένας Έλληνας που ζει στο Hull της Βρετανίας έζησε την έκπληξη της ζωής του όταν είδε το αγαπημένο του πιάτο να καταφτάνει στο κατώφλι του σπιτιού του, από την Ελλάδα - μια απόσταση 2263 μιλίων.

Ο 27χρονος Ανδρέας Τσιρτσίκος, βρισκόταν στο σπίτι του στο Hall ενώ ο 31χρονος αδελφός του Αλέξανδρος ήταν σε οικογενειακές διακοπές στο Κρανίδι και τον "βομβάρδιζε" με φωτογραφίες από ελληνικά σπιτικά εδέσματα που κατανάλωνε.

Ο 31χρονος, προκειμένου να παρηγορήσει τον αδελφό του που λαχταρούσε το περίφημο σουβλάκι, αποφάσισε να συσκευάσει ένα πακέτο και να το στείλει στην Αγγλία - Το πακέτο τοποθετήθηκε σε συσκευασία παγωτού, ταξίδεψε στις 23:50 στις 5 Μαΐου και έφτασε στη Βρετανία την επόμενη ημέρα. Η αντίδραση του Ανδρέα όταν άνοιξε το πακέτο ήταν άκρως εκπληκτική!


Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...