Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Το Σάββατο 24/11 και ώρα 14.00 η ομάδα παγκορασίδων του Γ.Σ. Γρεβενών1 θα αντιμετωπίσει την Α.Π. Καστοριά στον δεύτερο αγώνα του Γ΄ομίλου, του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ.

Το Σάββατο που μας πέρασε δεν συνάντησαν δυσκολία απέναντι στον ΦΑΣ Αρίων του οποίου και επιβλήθηκαν με 3-0. Την ίδια ημέρα η δεύτερη ομάδα του Γ.Σ.Γρεβενών που αγωνίζεται στον Α' όμιλο, στην παρθενική της εμφάνιση ηττήθηκε εκτός έδρας από την ΓΑΣ Μελίκη με 3-1. 

Τα κορίτσια του Απόστολου Λούδα παρουσίασαν ένα σφιχτό σύνολο και εντυπωσίασαν τον προπονητή τους αλλά και τους γονείς και φίλους που ακολούθησαν την ομάδα στον πρώτο της αγώνα.
Την επομένη η ομάδα κορασίδων του συλλόγου αντιμετώπισε τον τυπικά γηπεδούχο Αστέρα του οποίου και επικράτησε με 3-0.

Η επόμενη αγωνιστική θα είναι ημέρα ξεκούρασης για την ομάδα των κορασίδων και για αυτήν των παγκορασίδων 2 αφού θα εκμεταλλευτούν το ρεπό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...