Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Ευγενία Μανωλίδου: Το πάρτυ γενεθλίων του Άδωνι Γεωργιάδη και η τούρτα έκπληξη! [pics]

Μπορεί και το πρόγραμμα των δύο να είναι πολύ φορτωμένο, αλλά τα γενέθλια του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν μια καλή ευκαιρία για να μαζευτεί όλη η οικογένεια και να γιορτάσουν παρέα με...
αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Έτσι, η Ευγενία Μανωλίδου με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της, οργάνωσε –στο δεύτερο σπίτι τους όπως το αποκαλούν- το Κέντρο «Ἑλληνική Ἀγωγή» μια γιορτή με αγαπημένα πρόσωπα.

Φυσικά, πρωταγωνιστές ήταν τα δυο αγόρια του ζευγαριού, ο Περσέας και ο μικρός Αλκαίος, που ευχήθηκαν με μια μεγάλη αγκαλιά στον μπαμπά τους. Ιδιαίτερα χαρούμενος, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που έκλεισε τα 46 του χρόνια. «46 και πάντα πρώτος» έγραφε η τούρτα – έκπληξη που διάλεξε για εκείνον η Ευγενία Μανωλίδου.
Η γνωστή μαέστρος και παρουσιάστρια μάλιστα, μετά το τέλος της γιορτής ανέβασε στο Instagram και φωτογραφίες γράφοντας χαρακτηριστικά: «Να σε χαιρόμαστε, αγάπη μου, πάντα πρώτο! Σας ευχαριστούμε όλους για άλλη μία υπέροχη βραδιά!»







πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...