Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Σκηνές από ταινία καταστροφής στην Αλάσκα μετά τον ισχυρό σεισμό

Σκηνές από Χολιγουντιανή ταινία καταστροφής θυμίζει η Αλάσκα μετά τον ισχυρότατο σεισμό των 7 βαθμών. Ο κυβερνήτης της Αλάσκα κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ολόκληρη την...
περιοχή του Άνκορατζ.

Για μεγάλες ζημιές σε υποδομές από τον ισχυρό σεισμό στην Αλάσκα κάνει λόγο ο υπουργός Εσωτερικών Ράιαν Ζίνκε, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για σοβαρούς τραυματισμούς.

Ήρθη πάντως η προειδοποίηση για τσουνάμι που εξέδωσε η Αμερικανική Γεωλογική Υπηρεσία (USGS) έπειτα από ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 7 βαθμών.

Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι οι κάτοικοι της πόλης Άνκορατζ, βγήκαν στους δρόμους, ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτώνται φωτογραφίες με εκτεταμένες καταστροφές.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε για τον σεισμό και παρακολουθεί τις αναφορές για ζημιές, ανέφερε με tweet της η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...