Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Γέροντας Βασίλειος: Συγκλονιστική προφητεία για ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα

Ο Γέροντας Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης επιβεβαιώνεται για την επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ και για τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο Γέροντας Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης σε μια συζήτηση που είχε με τα πνευματικά του παιδιά στις 8 Σεπτεμβρίου του 2011, όταν ρωτήθηκε για το ’’ΣΥΡΙΖΑ’’, τις εκλογές και για το ποιά είναι η γνώμη του, τους είπε τα εξής: «Αν βγει αυτός (ο Αλέξης Τσίπρας) θα μας κόψει σύριζα! Θα αποτελειώσει την Ελλάδα. Ο Τσίπρας ή «τσούπρα» (όπως έλεγε γελώντας), θα φέρει τον Βασιλιά.»

Τότε ένα από τα πνευματικά του παιδιά πετάχτηκε και του είπε «Μα αυτός γέροντα είναι κουμουνιστής!», και ο γέροντας του απάντησε χαμογελώντας: «Τσίπρας είναι, ότι θέλει κάνει..»

Απόσπασμα από την εκπομπή ‘’ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ’’ με τον Διονύση Μακρή 7/5/2017 – Πειραϊκή Εκκλησία (ραδιόφωνο).
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...