Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Σπύρος Ζαννιάς: «Η Τράπεζα Αττικής και η ΟΤΟΕ κοντά στον Ελληνικό Αθλητισμό και την Ελληνική Νεολαία»

Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή των εργαζομένων της τράπεζας Αττικής.
Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν η Πρωταθλήτρια του Τένις...
Δήμητρα Παύλου και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Ιστιοπλοΐας Δημήτρης Τασιός.

Παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος της Ο.Τ.Ο.Ε. κ. Σταύρος Κούκος, ο Πρόεδρος του ΤΑΠΙΛΤΑΤ κ. Πετράκης, τα Μέλη του Δ.Σ της Τράπεζας κα Ζαχαρούλα Παπαθεοδώρου και ο κ. Σταύρος Παπαγιαννόπουλος, το Μέλος του Δ.Σ. του ΤΜΕΔΕ κ. Ξενοφών Καρκαντζός, ο Διευθύνων Σύμβουλος Της Attica Finance κ. Αλέξανδρος Πουλαρίκας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας και Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς, το Μέλος της Διοίκησης της ΟΤΟΕ και Ταμίας της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Κωνσταντίνος Γιακουμής και η μεγάλη αθλήτρια του Τένις Αγγελική Κανελλοπούλου. 

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν  ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Τράπεζας Αττικής κ. Αθανάσιος Σταθόπουλος και τα Μέλη του Δ.Σ.

Εντύπωση σε όλους τους παρισταμένους έκανε η άριστη και ζεστή διοργάνωση της εκδήλωσης, σε μια αίθουσα γεμάτη παιδιά και τους γονείς τους, όπου ο οικοδεσπότης κ. Αθανάσιος Σταθόπουλος παρέδωσε μαθήματα φιλοξενίας και αγάπης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Τις βραβεύσεις έκαναν οι Αθανάσιος Σταθόπουλος, Σπύρος Ζαννιάς, Κώστας Γιακουμής και η Αγγελική Κανελλοπούλου.


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...