Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

"Εκάεν και το Τσάμπασιν" τραγουδούν Μαρινέλλα, Τσαχουριδέοι, Μακεδόνας, Παπαρίζου, Ήβη Αδάμου

Η κορυφαία μουσική πρόταση του χειμώνα που καθήλωσε το κοινό της Θεσσαλονίκης στην πύλη Α με τις sold out παραστάσεις, έρχεται για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στην...
Αθήνα "Η μουσική είναι ζωή" από το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο Diogenis Studio στην Αθήνα και κάθε Σάββατο στις 23:00 και κάθε Κυριακή στις 19:00 για 10 μόνο παραστάσεις.

Η μουσική έχει πολλές καταγωγές αλλά πάντα ο τόπος της είναι ένας για όλους. Το γνήσιο αίσθημα των τραγουδιών που ταξιδεύουν από στόμα σε στόμα και από γενιά σε γενιά. Την κοινή αυτή ρίζα, ανεξαρτήτου προελεύσεως, έρχονται να μας θυμίσουν έξι σπουδαίοι καλλιτέχνες, με διαφορετική πορεία ο καθένας. Δύο Θεσσαλονικείς, Δύο Βεροιώτες, πολίτες του κόσμου με ποντιακή καταγωγή, μία Κύπρια και μία Ελληνοσουηδέζα.

Στη μουσική παράσταση εκτός από τη μεγάλη κυρία, του Ελληνικού τραγουδιού, η οποία είναι Ποντιακής καταγωγής, Μαρινέλλα, τον Κώστα Μακεδόνα, την Έλενα Παπαρίζου και την Ήβη Αδάμου, συμμετέχουν και οι Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης, δύο απρόσμενοι και ανατρεπτικοί καλλιτέχνες. Πρόκειται για σπουδαίους σολίστες, με σπάνιο ταλέντο και πίστη στη μουσική που υπηρετούν, που τους επιτρέπει να περνάνε από το ένα είδος στο άλλο και να παντρεύουν με επιτυχία, ξεχωριστές μουσικές παραδόσεις.

Αυτό που έχουν καταφέρει είναι ότι μέσω ενός παγκόσμιου ρεπερτορίου, αποδίδουν μουσικές του κόσμου με ήχο “ελληνικό", δημιουργώντας έντονα συναισθήματα.
e-Pontos