Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Η Δανάη Παππά αποκαλύπτει το φινάλε του "Τατουάζ"

Η Δανάη Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου" και μίλησε για την επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Alpha, "Τατουάζ", η οποία σε έναν μήνα περίπου...
ολοκληρώνεται.

"Είναι λίγο διφορούμενα τα συναισθήματα. Από τη μία σκέφτομαι ότι είμαστε 2 χρόνια, έχουμε δεθεί κι έχω γίνει ένα με τον ρόλο μου, κι είναι λίγο στενάχωρο που δεν θα είμαστε όλοι μαζί να κάνουμε αυτό που κάνουμε 2 χρόνια τώρα στο γύρισμα. Από την άλλη, είναι κάτι που ολοκληρώθηκε και δεν έκανε κοιλιά, το τελειώνουμε σε μια καλή περίοδο" ανέφερε η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς του Alpha, ενώ για το τέλος του «Τατουάζ» είπε: «Είναι η κατάλληλη στιγμή για να σας πω ότι δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος. Δεν έχω καμία ιδέα. Ξέρω για περίπου 25 επεισόδια μετά. Ένα μήνα είμαστε μπροστά. Ο ρόλος μου θα πάει προς το καλύτερο».

Για τη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Ανδρέας Γεωργίου με πρωταγωνίστρια την Πέμη Ζούνη, η γνωστή ηθοποιός τόνισε: «Εγώ έχω κάνει μία συζήτηση για μένα. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω περισσότερα. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχιστεί η συνεργασία μου με τον Απόστολο Γκλέτσο. Επίσης, στη σειρά θα είναι και η Θάλεια Ματίκα».

Τι είπε για το φινάλε του «Τατουάζ»; Πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος της; Τι θα συμβεί στην Άννα στα τελευταία επεισόδια;

Δείτε όσα αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...