Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Προκήρυξη Διαγωνισμού Εισαγωγής Αστυνομικών στη Σχολή Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ (Σ.Α.Ε.Α.) το Ακαδ. έτος 2019-20 (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η «Διαγωνισμού για την εισαγωγή αστυνομικών στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019 - 2020, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων Ημερησίου Γενικού Λυκείου του...
Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων»

Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ο υ μ ε
Διαγωνισμό για την εισαγωγή, των ήδη υπηρετούντων αστυνομικών γενικών καθηκόντων στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων Ημερήσιου Γενικού Λυκείου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

- Ο ακριβής αριθμός των εισαγομένων στη Σχολή, κατά κατηγορία, θα καθορισθεί με συμπληρωματική προκήρυξη, η οποία θα σας αποσταλεί μετά την έκδοση της προβλεπόμενης Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Εθνικής Άμυνας, Οικονομικών, Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Εσωτερικών.

Οι υποψήφιοι δύναται να συμμετάσχουν:
α. Για το 10% των θέσεων χωρίς νέα εξέταση, που θα καλυφθούν:

- Κατά 40% από υποψηφίους, που συμμετείχαν στις γραπτές πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2017, είτε:

- Κατά 60% από υποψηφίους, που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις ημερήσιων Γενικών Λυκείων έτους 2018 Διαβάστε αναλυτικά την σχετική απόφαση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...