Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Εκλογές 2019: H Περιστέρα Μπαζιάνα υποψήφια με το ΚΚΕ στην Καρδίτσα

Απίστευτο κι όμως αληθινό 
- Δεν είναι fake news - Tα κόκκινα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Καρδίτσα προκαλούν συναγερμό λόγω του ονόματος μιας υποψήφιας δημοτικού συμβούλου, στους Σοφάδες Καρδίτσας: Περιστέρα Μπαζιάνα του Ιωάννη.


Τα ονόματα των υποψηφίων των συνδυασμών της Λαϊκής Συσπείρωσης στους πέντε δήμους του παλιού νομού Καρδίτσας κατατέθηκαν στο Πρωτοδικείο, και ο 902 δημοσίευσε τις αναλυτικές λίστες. Πέρα από τους αρκετούς νέους -σε ηλικία- υποψήφιους, αυτό που τραβά την προσοχή είναι το όνομα της υποψήφιας δημοτικού συμβούλου, στους Σοφάδες Καρδίτσας: Περιστέρα Μπαζιάνα του Ιωάννη.
Είναι δυνατόν η Μπέτυ να κατεβαίνει με το ΚΚΕ; Όχι. Πρόκειται για άλλη Περιστέρα Μπαζιάνα...

Σύμφωνα πληροφορίες πρόκειται ενδεχομένως για συγγένεια -και όχι απλή συνωνυμία- αφού η «πρώτη κυρία της χώρας» έχει καταγωγή από τους Σοφάδες. Προφανώς όμως δεν ακολούθησε όλη η οικογένεια τη δική της πορεία, μετά τη διάσπαση του 91′ -όταν η ίδια πρέπει να ήταν μέλος της ΚΝΕ.

Δείτε το όνομα της άλλης Περιστέρας Μπαζιάνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...