Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Εορδαία: Επικίνδυνη κλίση της στέγης στο σπίτι του Καπετάν Φούφα

Επικίνδυνη κλήση πήρε η στέγη του κτίσματος, στο κέντρο του Φούφα, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Μακεδονομάχος Ζαχαρίας Ανδρούτσος, ο επονομαζόμενος Καπετάν Φούφας, προκαλώντας ζημιές, στην...
ούτως η άλλως ετοιμόρροπη κατασκευή, ενώ διατυπώνονται φόβοι ότι η ολοσχερής κατάρρευση του οικήματος είναι θέμα χρόνου.
Το επιβλητικό κτήριο με όλα τα στοιχεία της Μακεδονικής Αρχιτεκτονικής αποτελεί, εδώ και χρόνια, αντικείμενο διαφωνιών με τον έναν εκ των δύο κληρονόμων, ο οποίος απαιτεί υψηλό τίμημα για την παραχώρηση του στο Δήμο Εορδαίας, ενώ, όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του χωριού Νίκος Βόρσιας, ούτε και η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου περί απαλλοτρίωσης υλοποιήθηκε.

Ο τελευταίος εκφράζει τη δυσαρέσκεια του γιατί όλες οι εμπλεκόμενες στο θέμα Υπηρεσίες δεν επέδειξαν το ανάλογο ενδιαφέρον, και προσθέτει ότι, σήμερα συγκριτικά με το προηγούμενο διάστημα ο κίνδυνος από την πτώση του κτηρίου για την ασφάλεια των κατοίκων είναι αυξημένος

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Μαίρη Κεσκιλίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...