Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά: περιοδεία του Υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Δασταμάνη στα χωριά Ελεύθερο (Α΄ & Β΄), Ασπρόκαμπο, Μυρσίνη, Μικρό & Μεγάλο Σειρήνι - video

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 23-5-2019, το πρόγραμμα των προεκλογικών περιοδειών του συνδυασμού «Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά». Ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Δασταμάνη συνοδευόμενος από... υποψηφίους συμβούλους επισκέφθηκαν τα χωριά Ελεύθερο (Α΄ και Β΄), Ασπρόκαμπο, Μυρσίνη, Μικρό και Μεγάλο Σειρήνι.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο νοικοκύρεμα που έγινε επί θητείας του στα οικονομικά του Δήμου, όπως επίσης και στα έργα που έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη περίοδο.

Ο κ. Δασταμάνης τόνισε ότι με όραμα, καλή διάθεση και σωστό σχεδιασμό θα συνεχιστεί ο προγραμματισμός των έργων στις τοπικές κοινότητες του Δήμου, δίνοντας έμφαση σε έργα βελτίωσης της καθημερινότητας, μετά την νίκη του συνδυασμού στις εκλογές της 26 Μαΐου. Χαρακτηριστικά ανέφερε: Δημιουργήσαμε τα θεμέλια, νοικοκυρέψαμε τα οικονομικά του Δήμου, χτίζουμε την επόμενη ημέρα.




Γραφείο Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών 
Γιώργου Δασταμάνη

Επίσκεψη Γιώργου Δασταμάνη στο Μ. Σειρήνι



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...