Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Τόπο στα νιάτα: Ο Μητσοτάκης διόρισε μετακλητή στη Βουλή την 79χρονη θεία του!!!

Τόπο στα νιάτα αποφάσισε να δώσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και γι’ αυτό διόρισε ως μετακλητή υπάλληλο στην Βουλή και συγκεκριμένα στα γραφεία του κόμματος την…
79χρονη θεία του Αρτεμησία Γεωργιάδου Κυπραίου, που ήταν για χρόνια ιδιαιτέρα γραμματέας του συγχωρεμένου πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Αν και αποτελεί πάγια τακτική, ΟΛΑ τα κόμματα και οι βουλευτές να διορίζουν ως μετακλητούς ανθρώπους της εμπιστοσύνης τους, πολλές φορές και συγγενείς τους, δικαιολογημένα ξεσήκωσε σάλο η ενέργεια του κ.Μητσοτάκη να διορίσει την κυρία Σάκη Κυπραίου που είναι στενή συγγενής καθώς είναι θεία του, αφού ήταν πρώτα ξαδέρφια με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αλλά κυρίως σε μια τέτοια ηλικία.

Σε ένα κόμμα και έναν πολιτικό που ευαγγελίζεται ότι θα εφαρμόσει κάτι διαφορετικό αν αναλάβει Πρωθυπουργός και συχνά μιλάει για αξιοποίηση των νέων παιδιών και πρόγραμμα επιστροφής της νεολαίας που έφυγε στο εξωτερικό, δεν μπορεί να διορίζει μια μετακλητή και μάλιστα 79χρονη συγγενή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...