Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

ΙΕΡΕΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΒΕΛΙΚΑ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των παραλίων του νομού καθώς το πρωί της Τετάρτης εντοπίστηκε νεκρός από οικείο του πρόσωπο ιερέας που υπηρετούσε στις...
εκκλησίες της Μελιβοίας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο ιδιαίτερα αγαπητός παπά-Μιχάλης, ηλικίας 53 ετών, εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε βοηθητικό οίκημα του σπιτιού του στη Βελίκα, ενώ επιτόπου έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της αστυνομίας.

Η είδηση έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο ιερωμένος εμφανιζόταν ιδιαίτερα φορτισμένος το τελευταίο διάστημα εξαιτίας προβλημάτων που αντιμετώπιζε πρόσωπο του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Την προανάκριση διενεργεί το Α.Τ Αγιάς, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του ιερωμένου.

Ειρήνη Παπουτσή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...