Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΟΣΑΎΞΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΛΟΓΩ ΑΠΌΛΥΤΗΣ ΑΝΑΠΗΡΊΑΣ

Η πεθερά μου έπαιρνε επίδομα λόγω προσαύξηση λόγω απόλυτης αναπηρίας ζήτησε να πάρει τη σύνταξη χηρείας του άντρα της που ήταν μεγαλύτερη αποτέλεσμα της κόψαν τα επιδόματα που έπαιρνε ενώ πλήρωνε στον ΟΓΑ και έπαιρνε και...
ανταποδοτική θέλω να ρωτήσω τη γίνεται σε αυτή την περίπτωση πως μπορώ να ξαναπάρει το επίδομα πίσω γιατί δεν γίνεται μεταφορά των επιδομάτων σε πιο ταμείο θα είναι ασφαλισμένη ήταν εφόρου ζωής για να πάρει πίσω το επίδομα που σε πιο ταμείο θα απευθύνω .αυτό ισχύει μονό για τον ΟΓΑ με έναν νόμο από το 1961 σε οποιοδήποτε άλλο ταμείο δεν θα γινόταν αυτό θα έπαιρνε τη βασική του άντρα της και από το δικό της ταμείο τα δικαιώματα που απορρέουν ζήτησε μόνο τη βασική από το ταμείο του άνδρα της.

είμαστε σε απόγνωση άρχισε να μη θέλει να φάει θέλει να πεθάνει γιατί δεν υπάρχει άτομο να τη συντηρεί να τεθεί ερώτημα στον πρωθυπουργό για αυτά τα προβλήματα θα χάσει το κοινωνικό τιμολόγιο την έκπτωση φόρου την έκπτωση ΕΝΦΙΑ θα ζητήσουν να πληρώσει τελωνείο για το αναπηρικό αυτοκίνητο Μα Ύπαρξη νομοθετική ρύθμιση γιαυτό το θέμα που να έχει το δικαίωμα και στον ΟΓΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...