Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Αρχιμανδρίτης κάνει εξομολογήσεις από το Messenger. Τα μυστήρια δεν τα κάνει ο χώρος, τα κάνει ο τρόπος

Με τις επιταγές της σύγχρονης εποχής, που θέλει να κυριαρχούν τα social media, προσαρμόστηκε ο αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος ο οποίος, μέσω ανάρτησής του στο...
Facebook, ενημέρωσε ότι κάνει εξομολογήσεις από το Messenger!

«Η εξομολόγηση γίνεται και προφορικά, με κάμερα, και γραπτώς. Στέλνω ένα μήνυμα και ρωτάω: "Αυτή είναι η αμαρτία σου; Την έχεις κάνει;" Και μου λέει "ναι" ή "όχι"» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια προσέθεσε: «Τα μυστήρια δεν τα κάνει ο χώρος, τα κάνει ο τρόπος. Γιατί να πάω στην εκκλησία, να κάνω ένα μυστήριο και να παίρνω χρήματα από τους πιστούς και να μην το κάνω από το messenger αφιλοκερδώς;».

«Έχω κάνει εξομολογήσεις και σε καφετέρια και σε εστιατόριο και σε υπαίθριους χώρους» είπε ο αρχιμανδρίτης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό, κάτι που αποδεικνύεται και από παλιότερες δημοσιεύσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...