Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Σύλλογος Φίλων της Μουσικής !!!

Αγαπητοί φίλοι . Η καθημερινή μας ανάγκη για Μουσική και επικοινωνία , μας ώθησε στη δημιουργία του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής . Καλούμε λοιπόν όσους έχουν τις ίδιες ανησυχίες να συμπλεύσουν και... όλοι μαζί να φτιάξουμε μια όμορφη παρέα που βασικούς στόχους θα έχει :
1. Τη σύμπνοια και τη συντροφιά , με οδηγό πάντα τη μουσική , όλες τις μέρες και νύχτες , του δύσκολου Γρεβενιώτικου χειμώνα , άλλα και του όμορφου Γρεβενιώτικου καλοκαιριού .
2. Την δημιουργία και παραγωγή τουλάχιστον μίας ετήσιας συναυλίας στο θέατρο Καστράκι , με τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων Γρεβενιωτών μουσικών ( υπάρχει η απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή που απαιτείται  ) .
3. Τη διενέργεια ετήσιου party του συλλόγου  και ανάλογων δράσεων .
Τονίζοντας ότι η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν και δεν απαιτείται καμία ετήσια συνδρομή ούτε φυσικά κάποιο μουσικό πτυχίο , μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά ( Δευτ. – Παρ. ) και ώρες 12:00 έως 13:00 το πρωί , στο  6984079511  ή στο email : djquest1976@gmail.com 
Υ.Γ.  Όλα αυτά τα συζητάμε εδώ και χρόνια και φέτος το καλοκαίρι αποφασίσαμε να τα κάνουμε πράξη . Πρέπει όμως να μεγαλώσει η παρέα μας ώστε να πάρουμε μεγαλύτερη ώθηση . Απλά , χωρίς μεγαλόπνοα σχέδια , θέλουμε να βρισκόμαστε, να ακούμε και να δημιουργούμε μουσική . Όποιος νοιώθει την ίδια ανάγκη μπορεί να έρθει να μας βρει …
ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ . !!!

Με τιμή
Λιοσάτος Δ. Θωμάς
Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...