Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών με τον κ. Ιωάννη Σκάνδαλο, Γεωτεχνικό του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών (ΕΥΔΕ/ΚΣΕΣΠ)

Συνάντηση με τον κ. Ιωάννη Σκάνδαλο, Γεωτεχνικό του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών (ΕΥΔΕ/ΚΣΕΣΠ), είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιάννης Γιάτσιος στο γραφείο του στο...
Διοικητήριο Γρεβενών, παρουσία του εκπροσώπου της Κοινοπραξίας «Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος - Ε65» κ. Ιωάννη Παπακωνσταντίνου.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο προώθησης διαδικασιών προκειμένου να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν έτσι ώστε να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί η κατασκευή του Βόρειου τμήματος του αυτοκινητοδρόμου Ε65 (Τρίκαλα - Εγνατία Οδός), ο οποίος θα είναι ένας πλήρης και λειτουργικός οδικός άξονας, με τεράστιο όφελος για την περιοχή μας.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...