Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Νάντια Μπουλέ: Έκοψε ξανά τα μαλλιά της – Αυτό είναι το νέο look! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Η Νάντια Μπουλέ τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει την καριέρα της στο χώρο της τηλεόρασης και ασχολείται με την υποκριτική και κυρίως με το μιούζικαλ. Η πρώην παρουσιάστρια έχει βρει μια δουλειά που...
την κάνει συνεχώς χαρούμενη και δεν σταματά να προσπαθεί και να εξελίσσεται σε αυτή. Η ίδια προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τη δημοσιότητα και αυτή είναι η αιτία που δεν μιλά για το σύντροφό της και αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις μαζί του.

Το βράδυ του Σαββάτου, η Νάντια Μπουλέ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram την αλλαγή που επέλεξε να κάνει στα μαλλιά της. Η ξανθιά ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει το trend του καρέ, στιλ που της ταιριάζει πολύ! Αυτή τη φορά, η ίδια αποφάσισε να κάνει ακόμα ένα βήμα και έτσι τόλμησε ένα πολύ κοντό καρέ με έντονο φιλάρισμα.

Δες φωτογραφίες: Η Νάντια Μπουλέ ποζάρει χαμογελαστή με το νέο look!


tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...